Ολες οι ελληνικές ομάδες που θέλουν να αποκαλούνται επαγγελματικές καλό θα ήταν να βρίσκονταν στην Κρήτη αυτές τις ημέρες για να διαπιστώσουν πως δουλεύει ο οργανισμός της Ιντερ για ένα..φιλικό ματς.

Στις 18 Αυγούστου αποχαιρέτησε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για χάρη της Γουέστ Χαμ, αλλά όπως φαίνεται μόνο ένα χρόνο θα κάτσει στην Αγγλία ο Γάλλος μπακ. Ο λόγος; Η Ίντερ στρώνει στα πόδια του... τρελά λεφτά για τον κάνει δικό της!

Οι οργανωμένοι τιφόζι της Ίντερ έφυγαν από τις εξέδρες του "Meazza" κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους όμως η σύντροφος του Αλεσάντρο Μάτρι έμεινε ως το φινάλε και τράβηξε πάνω της όλα τα φλας (PHOTOS).

Αποκάλυψη Ιταλών για Πέπε!

Τελ. ανανέωση : 14/05/17 16:15

Αν και τα σενάρια σχετικά με τον επόμενο μεταγραφικό σταθμό του Πέπε ήταν πολλά, η Gazzetta dello Sport έρχεται να κάνει τα πράγματα πιο συγκεκριμένα.

Παίκτη της Ρεάλ "κλέβει" η Ίντερ

Τελ. ανανέωση : 13/05/17 21:31

Η νέα ιδιοκτησία της Ίντερ θέλει να επαναφέρει τους νερατζούρι στην κορυφή και γι' αυτό το λόγο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με παίκτη-σύμβολο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η νέα διοίκηση της Ίντερ είναι αποφασισμένη για υπέρβαση αυτό το καλοκαίρι δαπανώντας 150 εκ.ευρώ για μεταγραφές! Δείτε τα ονόματα της λίστας των "εκλεκτών" στην οποία βρίσκεται και ο Κώστας Μανωλάς.