Ίντερ - Μίλαν 0-0 (VIDEOS)

Ίντερ και Μίλαν πάλεψαν μέχρι τέλους για το γκολ που θα τις κρατούσε ζωντανές στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό "εισιτήριο", ωστόσο το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα του derby della Madonnina για την 31η αγωνιστική της Serie A. Καλύτεροι οι "νερατζούρι", φωνές για τη διαιτησία.

Ίντερ - Μίλαν 0-0 (VIDEOS)

Οι δύο προπονητές παρέταξαν ενδεκάδες με μία έκπληξη η κάθε μία. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επέλεξε για τα δεξιά τον 18χρονο Ασάν Νιουκουρί από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος είχε να επιδείξει μόλις 10 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο της Serie A. Ο Φίλιπο Ιντζάγκι από την πλευρά του προτίμησε τον Άλεξ αντί του Γκαμπριέλ Παλέτα για τα στόπερ.

Οι "νερατζούρι" είχαν την κατοχή της μπάλας και ένα καλό σουτ του Ερνάνες στο 12', ενώ οι "ροσονέρι" έδωσαν χώρο στον αντίπαλο και επέλεξαν να απειλήσουν στην κόντρα. Το πέτυχαν μετά από το πρώτο 20λεπτο του αγώνα, όταν και βγήκαν από την περιοχή τους και κυρίως με τις κούρσες του Ζερεμί Μενέζ στέρησαν την ιδιότητα του... θεατή από τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Ίντερ - Μίλαν 0-0 (VIDEOS)

Αν και οι τύποις φιλοξενούμενοι είχαν καθολική κυριαρχία στα τελευταία λεπτά του 1ου ημιχρόνου, ωστόσο οι καλές στιγμές δεν μετατράπηκαν σε... έγκυρα γκολ (ακυρώθηκε ορθώς τέρμα οφσάιντ του Άλεξ).

Στην ανάπαυλα, ο Μαντσίνι έριξε τον Ζόελ Όμπι στη μάχη αντί του Νιουκουρί και σε συνδυασμό με την επιθυμία της Μίλαν να παραμείνει στο γήπεδό της, οι "ιντερίστι" είχαν ξανά τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Αυτήν τη φορά, όμως, ήταν πιο πιεστικοί, με τους Μάουρο Ικάρντι και Ροδρίγο Παλάσιο να συμμετέχουν στη δημιουργία των επιθέσεων πλην του εκτελεστικού τομέα και τον Λόπεθ σε διαρκή εγρήγορση.

Ίντερ - Μίλαν 0-0 (VIDEOS)

Οι "νερατζούρι" ζήτησαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις χεριού του Φιλίπ Μεξές και του Λούκα Αντονέλι (η πρώτη ακούσια, η δεύτερη ήταν παράβαση), ενώ ο Γάλλος αμυντικός ήταν ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής για τους "ροσονέρι" στο 72', όταν σημείωσε αυτογκόλ σε αντεπίθεση της Ίντερ. Ο διαιτητής Λούκα Μπάντι έτρεξε προς τη σέντρα, ωστόσο ο βοηθός καταλόγισε καθυστερημένα αλλά σωστά επιθετικό φάουλ του Παλάσιο και το τέρμα ακυρώθηκε, προς απογοήτευση του... μπλε "Τζιουζέπε Μεάτσα" που κούνησε μαντήλια στον διαιτητή.

Οι ευκαιρίες, μικρές και μεγάλες, διαδέχονταν η μία την άλλη για την Ίντερ και ο Ιντζάγκι έριξε στο παιχνίδι τους Ματία Ντέστρο και Αλέσιο Τσέρτσι σε μία προσπάθεια να ισορροπήσει την πλάστιγγα. Απέτυχε, με τον Τζερντάν Σατσίρι να αποτελεί την απάντηση του Μαντσίνι.

Την ολοκλήρωση των αλλαγών διαδέχθηκε η ολοκλήρωση του αγώνα που βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται 2 βαθμούς και τη Μίλαν να παραμένει πάνω από την Ίντερ, αλλά μακριά από το ευρωπαϊκό "τρένο".

Ίντερ - Μίλαν 0-0 (VIDEOS)

Ίντερ (4-3-1-2): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Ρανόκια, Βίντιτς, Ζουάν, Νιουκουρί (67' Όμπι), Μεδέλ, Κόβατσιτς (76' Σατσίρι), Ερνάνες, Παλάσιο, Ικάρντι

Μίλαν (4-3-3): Λόπεθ, Αμπάτε, Άλεξ (70' Παλέτα), Μεξές, Αντονέλι, Πόλι (81' Τσέρτσι), Ντε Γιονγκ, Φαν Χίνκρλ, Σούσο (73' Ντέστρο), Μενέζ, Μποναβεντούρα

Σε ρυθμούς twitter

Ίντερ - Μίλαν 0-0 (VIDEOS)

# Ο Μέτα Γουόρλντ Πις ή αλλιώς Ρον Αρτέστ, νυν παίκτης της Καντού, με τον ιδιοκτήτη της Ίντερ, Ερίκ Τοχίρ.

# Οι δύο εκτελεστικοί διευθυντές της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι και Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, παρακολούθησαν το παιχνίδι δίπλα στον Τοχίρ.

# Εντυπωσιακή η μάχη των κορεό των δύο curve.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

19:00 Σαμπντόρια - Τσεζένα 0-0

21:45 Γιουβέντους - Λάτσιο 2-0

(17' Τέβες, 28' Μπονούτσι)

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

13:30 Σασουόλο - Τορίνο 1-1

(45+1' πέν. Μπεράρντι - 58' πέν. Κουαλιαρέλα)

16:00 Ρόμα - Αταλάντα 1-1

(3' πέν. Τότι - 23' πέν. Ντένις)

16:00 Παλέρμο - Τζένοα 2-1

(9', 30' Τσότσεβ - 52' Φαλκέ)

16:00 Έμπολι - Πάρμα 2-2

(32' Μακαρόνε, 45' Τονέλι - 20' Λόντι, 73' Μπελφοντίλ)

16:00 Κιέβο - Ουντινέζε 1-1

(39' Πελισιέρ - 72' αυτ. Σέζαρ)

19:00 Κάλιαρι - Νάπολι 0-3

(24' Καγεχόν, 45+1' αυτ. Μπαλτζάνο, 59' Γκαμπιαντίνι)

21:45 Ίντερ - Μίλαν 0-0

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

21:45 Φιορεντίνα - Βερόνα

Το LIVE της αναμέτρησης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK