Άνω κάτω έκανε την Ίντερ ο Ικάρντι και η Ρεάλ... περιμένει

Μάστορας στα "ανακατέματα" ο Μάουρο Ικάρντι, έχει καταφέρει να καθίσει σε αναμμένα κάρβουνα τους οπαδούς της Ίντερ και τους δημοσιογράφους στην Ιταλία, που έχουν μπει στη διαδικασία να ερμηνεύουν... γρίφους αλά Νεϊμάρ.

Inter Milan's Mauro Icardi shows his jersey to fans as he celebrates after scoring his side's 3rd goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Sunday, Oct. 15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi shows his jersey to fans as he celebrates after scoring his side's 3rd goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Sunday, Oct. 15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Φεύγει ο Ικάρντι από την Ίντερ; Τι συμβαίνει; Τον αγόρασε η Ρεάλ; Αυτά είναι τα τρία ερωτήματα που προσπαθούν να απαντήσουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, την ίδια ώρα που οι οπαδοί της ομάδας του Μιλάνου... βράζουν από αγωνία.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (30/1), ο Μάουρο Ικάρντι "ανέβασε" στο Instagram μία φωτογραφία με διάθεση "αποχαιρετισμού" τύπου μουνταμάρα, πλακόστρωτα και ποτάμια η οποία έχει μία ατάκα στο μέσο της: " Poder decir ados es crecer" που αν το πατήσει κανείς στο google θα διαπιστώσει πως πρόκειται για στίχο από το τραγούδι του Γκουστάβο Τσερέτι με τίτλο: " Αντίο... "

Από τη στιγμή που Αργεντινός στράικερ έκανε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, οι... λύσεις στο γρίφο πάνε κι έρχονται. Άλλοι θεωρούν πως χώρισε, άλλοι πως φεύγει από την Ίντερ, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που απλά πιστεύουν ότι ο Ικάρντι πιέζει για να ανέβουν κι άλλο οι μετοχές του στην ομάδα.

Στην Ισπανία, πάντως, οι ρεπόρτερ γράφουν από το βράδυ της Δευτέρας ότι Ίντερ και Ρεάλ έχουν έρθει σε συμφωνία για τον παίκτη με 106.000.000 ευρώ συν τον Ματέο Κόβατσιτς ως αντάλλαγμα. Κάτι τέτοιο βέβαια η ομάδα του Σπαλέτι το αρνείται κατηγορηματικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK