Απαγόρευση μεταγραφών στην Ίντερ

Δύσκολα τα πράγματα για την Ίντερ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Απαγόρευση μεταγραφών στην Ίντερ

Σοβαρά εμπόδια στην αναμόρφωση του ρόστερ μπαίνουν στην Ίντερ, παρά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την ανάληψη των "ηνίων" από κινεζικό επιχειρηματικό "κολοσσό".

Ο αντιπρόεδρος και θρύλος του συλλόγου, Χαβιέρ Σανέτι, προέβη στην αποκάλυψη ότι η προσπάθεια μεταγραφής του Ζοάο Μάριο από τη Σπόρτινγκ απέτυχε σε πρώτη φάση, αφού οι "νερατζούρι" δεν έχουν τη δυνατότητα να τον αγοράσουν.

Αιτία δεν είναι η έλλειψη πόρων, αλλά η κατασπατάληση χρημάτων τα προηγούμενα τρία χρόνια, με συνέπεια ο σύλλογος να παραβιάζει τις συνθήκες του financial fair play, του οικονομικού μοντέλου που έχει θεσπίσει η UEFA τα τελευταία χρόνια για να αποτρέψει το οικονομικό άνοιγμα συλλόγων δίχως κάλυψη.

"Υπάρχουν ακόμα μερικές ημέρες μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό παζάρι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το FFP. Η μεταγραφή του Ζοάο Μάριο έχει μπλοκαριστεί. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος", δήλωσε σε Ιταλούς δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, οι δύο ομάδες τα έχουν βρει για ένα ποσό περίπου στα 45.000.000 ευρώ για τον 23χρονο πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας, ωστόσο οι Ιταλοί δεν μπορούν να δαπανήσουν αυτά τα χρήματα εάν πρώτα δεν αυξήσουν τα έσοδά τους είτε με κάποια πώληση ποδοσφαιριστή είτε με κάποια χορηγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φάκελος Financial Fair Play: Το Contra.gr απαντάει σε 15 ερωτήματα
Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ