Δεύτερο ρεκόρ εκατομμυρίων σε 6 μήνες η Ίντερ!

Τα εισιτήρια του ντέρμπι της Ίντερ με την Μίλαν έκαναν... φτερά δέκα μέρες πριν τη σέντρα του αγώνα και ταυτόχρονα γράφτηκε ρεκόρ εσόδων! Πόσα τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία.

AC Milan's Alessio Romagnoli, left, and Inter Milan's Mauro Icardi vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Romagnoli icardi AP IMAGES

Στις 15 Απριλίου του 2017 οι δυο ομάδες έμειναν στο 2-2 στο "Μεάτσα" για την 32η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Έξι ακριβώς μήνες αργότερα, Ίντερ και Μίλαν θα αναμετρηθούν ξανά στο ίδιο γήπεδο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα δυο αυτά παιχνίδια, ωστόσο, έχουν ένα κοινό.

Τόσο τον Απρίλιο όσο και τον Οκτώβριο είχαμε ρεκόρ εσόδων από τα εισιτήρια που πουλήθηκαν για το ντέρμπι! Αυτή τη φορά το ποσό, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, αναμένεται να ξεπεράσει τα 4.500.000€, ενώ πριν έξι μήνες ήταν 4.200.000€.

Σε αυτό βοήθησε το γεγονός πως τα εισιτήρια διαρκείας αυξήθηκαν κατά 10% τη φετινή περίοδο για την Ίντερ, ενώ το ενδιαφέρον είναι... μεγαλύτερο λόγω της νέας εποχής στην Μίλαν.

Θυμίζουμε πως οι "ροσονέρι" ξόδεψαν πακτωλό εκατομμυρίων το καλοκαίρι και οι απαιτήσεις εκτοξεύτηκαν πάλι στα ουράνια.

AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK