Δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού υποψήφιοι για Ίντερ

Ο Στέφανο Πιόλι βρίσκεται με το... ενάμισυ πόδι εκτός "Meazza" και η Ίντερ έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει για το νέο τεχνικό, με δύο πρώην "ερυθρόλευκους" να βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα.

Inter Milan's Mauro Icardi sits in dejection as AC Milan clinched a last minute tie during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi sits in dejection as AC Milan clinched a last minute tie during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Δύσκολες καιροί για την... Ίντερ! Μία εβδομάδα μετά το 2-2 με την Μίλαν όπου δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τους "ροσονέρι" στο 97' ήρθε νέο άσχημο αποτέλεσμα, αυτή τη φορά η ήττα με 5-4 από την Φιορεντίνα στην Τοσκάνη, και πλέον οι "νερατζούρι" βρίσκονται στην 7η θέση και στο -7 από το Europa League της νέας σεζόν.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Στέφανο Πιόλι εξέφρασε την επιθυμία να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο μοναδικός λόγος που "φρέναρε" το διαζύγιο των δύο πλευρών ήταν πως μία ημέρα αργότερα έχασε και η Μίλαν (!), εκείνη στην έδρα της με 2-1 από την Έμπολι.

Ποιά είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή; Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της "Corriere della Sera", θα δρομολογηθούν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή μέσα στην εβδομάδα όπου επιστρέφει στο Μιλάνο το Νο 1 της Suning και ιδιοκτήτης της Ίντερ, Ζίντονγκ Ζανγκ, με την πρόθεσή του ίδιου είναι να δοθούν τα κλειδιά των αποδυτηρίων σε έναν προπονητή που θα διαθέτει διεθνές κύρος.

The new owner of AC Milan Li Yonghong, left, attends the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
The new owner of AC Milan Li Yonghong, left, attends the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Οι δύο μεγάλοι στόχοι των "νερατζούρι" είναι χωρίς αμφιβολία οι Σιμεόνε και Κόντε, όμως με δεδομένο πως ο πρώτος δύσκολα θα σπάσει το συμβόλαιο που έχει με την Ατλέτικο μέχρι το 2018 και ότι δεύτερος επιθυμεί να συνεχίσει στην Τσέλσι, όλα δείχνουν πως θα στραφούν σε άλλες λύσεις.

Προβάδισμα στην παρούσα φάση φαίνεται να έχει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι που όλα δείχνουν πως μάλλον θα αποχαιρετήσει την Ρόμα στο φινάλε της σεζόν ενώ εξίσου καλές πιθανότητες έχει και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Χαλ, Μάρκο Σίλβα, που έχει την υποστήριξη του μάνατζερ Kia Joorabchian, που είναι κοντά στην Suning.

Υπάρχει όμως και αουτσάιντερ που έχει και αυτός περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλος από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την παρουσία του στην Μονακό τη φετινή σεζόν, με τους Μονεγάσκους να διαθέτουν την κορυφαία επίθεση μεταξύ των πέντε μεγαλυτέρων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK