Ετοιμάζουν "βόμβες" οι νέοι ιδιοκτήτες της Ίντερ

Οι Νερατζούρι άλλαξαν (ξανά) ιδιοκτησιακό καθεστώς και η νέα εταιρία που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, θέλει να κλείσει παικταράδες από την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Σίτι!

Ετοιμάζουν "βόμβες" οι νέοι ιδιοκτήτες της Ίντερ

Παρελθόν αποτελεί ο Τοχίρ από την Ίντερ εδώ και λίγες εβδομάδες. Ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας υποσχέθηκε πολλά και έκανε... τίποτα. Πλέον το 70% του συλλόγου ανήκει σε μία κοινοπραξία δυο κολοσσών από την Ασία, που έδωσαν 270.000.000€ για να πάρουν την ομάδα και τα... χρέη της.

Η αρχή, όπως και με το Τοχίρ, δεν είναι καλή με την Ίντερ να αλλάζει προπονητή και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 9η θέση της βαθμολογίας στο Καμπιονάτο.

Το καλοκαίρι, βέβαια, τα πάντα θα αλλάξουν. Οι Ασιάτες θέλουν να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport οι δυο πρώτου στόχοι τους είναι οι Σέρχιο Αγκουέρο και Λουίς Σουάρες!

Τώρα πως θα καταφέρουν να τους πείσουν να φύγουν από Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα είναι ένα καλό ερώτημα. Θα χρειαστούν πολλοί... λόγοι (€€€) για να αλλάξουν πόλη και ομάδα.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ