Φελίπε Μέλο: "Θα γινόμουν δολοφόνος"

Ο Φελίπε Μέλο παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό Sky Sports και μίλησε για τη ζωή του πριν γίνει επαγγελματίας, αποκαλύπτοντας πως αν δεν είχε γίνει ποδοσφαιριστής, θα ήταν δολοφόνος.

Φελίπε Μέλο: "Θα γινόμουν δολοφόνος"

Αποκαλύψεις από τη ζωή του πριν γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αποκάλυψε ο Φελίπε Μέλο. Όπως τόνισε, μεγάλωσε σε μία από τις πιο επικίνδυνες φαβέλες κι αν δεν κατάφερνε να γίνει ποδοσφαιριστής, σήμερα θα ήταν δολοφόνος.

"Αν δεν είχα γίνει ποδοσφαιριστής, θα ήμουν ένας δολοφόνος. Ζούσα σε μια από τις πιο επικίνδυνες φαβέλες και εκεί υπήρχαν ναρκωτικά και όπλα. Άφησα εκείνη τη ζωή για να ακολουθήσω το όνειρό μου. Πολλές φορές πήγαινα στην προπόνηση και όταν γύριζα στο σπίτι μου έλεγαν ότι ένας φίλος μου είχε πεθάνει. Θα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και σε μια άσχημη ζωή. Επέλεξα το ποδόσφαιρο και μια διαφορετική ζωή" υποστήριξε σχετικά ο Βραζιλιάνος μέσος.

Φελίπε Μέλο: "Θα γινόμουν δολοφόνος"

Παράλληλα μίλησε για το πόσο σημαντική είναι στη ζωή του η σύζυγός του και η οικογένειά του: "Όταν την γνώρισα, γεννήθηκε ένας άλλος Φελίπε Μέλο. Κάναμε τρία παιδιά και με τη βοήθειά της κατέκτησα όσα έχω σήμερα. Μετά τον Θεό, η οικογένειά μου είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK