Η ενδεκάδα του Κόντε θα έχει Μανωλά στην τριάδα της άμυνας!

Μετά την αποκάλυψη για το "χτύπημα" που σχεδιάζει η Ίντερ με τον Αντόνιο Κόντε, ιταλικό ΜΜΕ παρουσίασε την πιθανή ενδεκάδα των "νερατζούρι" τη νέα σεζόν με Μανωλά μέσα σε αυτήν.

Η ενδεκάδα του Κόντε θα έχει Μανωλά στην τριάδα της άμυνας!

Μόλις πριν λίγες ημέρες έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο μέσα στο χειμώνα και οι ομάδες θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν για νέες κινήσεις, παρόλα αυτά τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Ένα μάλιστα από τα τελευταία που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η "Tuttosport" είναι άκρως εντυπωσιακό, καθώς φέρνει την διοίκηση της Ίντερ να ετοιμάζει πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων στον Αντόνιο Κόντε και να του προσφέρει μπάτζετ 400.000.000 ευρώ για να πάρει τους παίκτες που επιθυμεί.

Επιπλέον, η τορινέζικη εφημερίδα ανέφερε πως οι "νερατζούρι" θα δεσμευτούν στον Ιταλό (ώστε να τον δελεάσουν) πως μαζί με εκείνον θα φέρουν στο "Meazza" και τρεις παίκτες πρώτης γραμμής: τους Μάρκο Βεράτι, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι αλλά και τον "δικό μας" Κώστα Μανωλά!

Η ενδεκάδα του Κόντε θα έχει Μανωλά στην τριάδα της άμυνας!

Λίγο μετά από αυτή την αποκάλυψη, το εν λόγω μέσο έδωσε και... συνέχεια καθώς παρουσίασε ένα πινακάκι στο οποίο έχει την πιθανή ενδεκάδα του Αντόνιο Κόντε τη νέα σεζόν στην Ίντερ (!), η οποία θα είναι παραταγμένη με το αγαπημένο του σύστημα 3-4-3 το οποίο έχει και στην Τσέλσι και στην οποία βρίσκεται μέσα και ο Κώστας Μανωλάς.

Σύμφωνα με τη διάταξη της Tuttosport λοιπόν: γκολκίπερ θα είναι ο Χαντάνοβιτς ενώ η αμυντική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Μανωλά, Μεδέλ και Μιράντα, με τον Χιλιανό να είναι ο κεντρικός μπακ.

Οι Καντρέβα και Ροντρίγκεζ (ο 24χρονος Ελβετός διεθνής αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ μέχρι το 2019 ωστόσο έχει δηλώσει πως επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στην Ίντερ) θα είναι στα δύο άκρα παίζοντας φουλ-μπακ και οι Βεράτι και Γκαλιαρντίνι θα είναι στο άξονα, ενώ η τριπλέτα στην επίθεση θα έχει τον Ικάρντι στην κορυφή με υποστηρικτές τους Μπερναντέσκι και Πέρισιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προσφέρει 400.000.000 ευρώ στον Κόντε και δώρο τον Μανωλά!
Ο Μανωλάς πάνω από Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK