Η οργισμένη κλωτσιά στο φινάλε που "έκαψε" τον Ικάρντι!

Το φινάλε του Γιουβέντους-Ίντερ βρήκε τον "τρελαμένο" Μάουρο Ικάρντι να κλωτσάει πάνω στα νεύρα του τη μπάλα και την τιμωρία να έρχεται μέσα σε διάστημα μίας ημέρας. Δείτε το VIDEO.

Η οργισμένη κλωτσιά στο φινάλε που "έκαψε" τον Ικάρντι!

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια στο "Derby d'Italia" αφού με εκπληκτικό γκολ του Χουάν Κουαδράδο επικράτησε 1-0 και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της, την ίδια ώρα ωστόσο η αντίπαλός της είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι ζήτησαν δύο πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα, το ένα σε μαρκάρισμα του Μάντζουκιτς πάνω στον Ικάρντι στο πρώτο μέρος (δόθηκε κόρνερ) και το δεύτερο σε σπρώξιμο που δέχτηκε μέσα στην περιοχή ο Ντ'Αμπρόσιο από παίκτες της Γιουβέντους όπου όμως καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ.

Η οργισμένη κλωτσιά στο φινάλε που "έκαψε" τον Ικάρντι!

Ήταν μάλιστα τέτοια η... τσαντίλα του Μάουρο Ικάρντι με τη διαιτησία που το φινάλε τον βρήκε να κλωτσάει με οργή τη μπάλα και εκείνη να πέφτει μάλιστα δίπλα στον διαιτητή Ριτσόλι. "Ποιός κλώτσησε τη μπάλα;", ήταν η πρώτη άμεση αντίδραση του διαιτητή και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ υπάρχει πλέον σοβαρός κίνδυνος για τον Αργεντινό αρχηγό των "νερατζούρι" να τιμωρηθεί με τη χρήση του video για την ενέργειά του.

Update: Πριν καν συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την έναρξη του αγώνα, η Ίντερ έφαγε νέα "κεραμίδα", καθώς οι Μάουρο Ικάρντι και Ίβαν Πέρισιτς τιμωρήθηκαν αμφότεροι από δύο αγωνιστικές και θα χάσουν τα ματς με Έμπολι και Μπολόνια. Ο Πέρισιτς τιμωρήθηκε για τα "γαλλικά" στον διαιτητή στο 94' που έφεραν και την απευθείας κόκκινη κάρτα ενώ ο Ικάρντι για τις βαριές εκφράσεις που εξαπέλυσε κατά του διαιτητικού τρίο αλλά και για την κλωτσιά που έδωσε στη μπάλα στο φινάλε και παραλίγο να "πετύχει" τον Ριτσόλι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν πέφτει το κάστρο, "καθάρισε" και την Ίντερ η Γιουβέντους!
Απίστευτη βολίδα από τον Κουαδράδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK