Η προκλητική selfie άσου της Ίντερ με τη σύντροφό του

Είναι δυνατόν με την ανάρτηση μίας και μόνο φωτογραφίας στο Instagram να γίνεις "κόκκινο πανί" για αμέτρητους οπαδούς; Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς της Ίντερ το κατάφερε!

Η προκλητική selfie άσου της Ίντερ με τη σύντροφό του

Εάν υπάρχει βραβείο για την "επική γκάφα" της εβδομάδας αυτό θα πρέπει σίγουρα να πάει στον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Κροάτης μέσος, που είχε τεθεί εκτός Ίντερ μετά από πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε στο φινάλε του αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά, είχε επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ θα έβρισκε ξανά θέση στην αποστολή των "νερατζούρι" στο επικείμενο ντέρμπι με την Ρόμα.

Δυστυχώς όμως για τον Κροάτη η επιστροφή αυτή μετατράπηκε σε σενάριο... επιστημονικής φαντασίας, με τον ίδιο να φροντίζει να τα "τινάζει όλα στον αέρα" και να γίνεται αυτόματα persona non grata για αμέτρητους τιφόζι των "νερατζούρι".

Η προκλητική selfie άσου της Ίντερ με τη σύντροφό του

Τι έκανε; Λίγα λεπτά μόλις μετά την ήττα της Ίντερ στην Πράγα (δεύτερη στους ομίλους του Europa League σε ισάριθμους αγώνες) με 1-3 από την Σπάρτα, εκείνος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία (για την ακρίβεια ένα κολάζ από τέσσερις φωτογραφίες) μαζί με τη σύντροφό του Silvija Lihtar.

Στην οποία μόνο λυπημένος δεν δείχνει για το αποτέλεσμα της ομάδας του, αν κρίνει κανείς από τα φιλιά στη σύντροφό του και τους περίεργους μορφασμούς!

Φυσικά δέχτηκε απίστευτη λεκτική επίθεση από οπαδούς της Ίντερ για αυτή την unfair κίνησή του και όλα δείχνουν πως βρίσκεται πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου παρά σε αυτήν που θα τον επαναφέρει εντός της ομάδας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK