Η Promoesport απάντησε στις φήμες για τη νέα ομάδα του Φελίπε Μέλο

Λίγο μετά τις δηλώσεις του μάνατζερ του Μέλο πως ο πελάτης του θα πάει σε πρωτάθλημα 2ης ταχύτητας μετά την Ίντερ, υπήρχε διευκρινιστική δήλωση από την εταιρία που τον εκπροσωπεί.

Η Promoesport απάντησε στις φήμες για τη νέα ομάδα του Φελίπε Μέλο

Ποιά θα είναι η επιλογή του Φελίπε Μέλο; Θα παραμείνει στην Ίντερ όπου δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής ή μήπως θα επιλέξει άλλο πρωτάθλημα εκτός του ιταλικού για να συνεχίσει την καριέρα του, με τον Παναθηναϊκό να έχει ακουστεί μάλιστα μεταξύ των υποψηφίων μνηστήρων;

Το απόγευμα της Τρίτης ο μάνατζέρ του παίκτη υποστήριξε πως ο 33χρονος αμυντικός μέσος θα καταλήξει -αν φύγει από την Ίντερ- σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης ταχύτητας, όμως μία ημέρα ημέρα αργότερα η Promoesport, εταιρία που διαχειρίζεται τα συμφέροντα του Βραζιλιάνου άσου, προχώρησε σε διευκρινίσεις:

"Σχετικά με τα όσα αναφέρθηκαν αυτές τις ημέρες στον ισπανικό Τύπο, η Promoesport θέλει να διευκρινίσει πως ο Φελίπε Μέλο, ποδοσφαιριστής της Ίντερ, δεν έλαβε καμία πρόταση από τη Βαλένθια, ομάδα που σέβεται βαθύτατα και απέναντι στην οποία τρέφει μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση.

Αναφέρθηκε επίσης ότι απορρίπτει την ευκαιρία να έρθει σε συνεργασία με μία ομάδα όπως η Βαλένθια επειδή έχει στο μυαλό του να πάει σε ένα μικρότερο πρωτάθλημα, πράγμα που είναι εντελώς ψευδές για δύο λόγους:

1. Δεν σκέφτεται να αφήσει την Ίντερ.

2. Δεν του αρέσει να υποβαθμίζει κανέναν πρωτάθλημα καμίας χώρας, επειδή πιστεύει πως το επίπεδο ανταγωνισμού ενός τουρνουά καθορίζεται από πόσο ένας αθλητής προσφέρει όσον αφορά στην απόδοσή του. Όταν μάλιστα μιλάμε για τον Φελίπε, ξέρουμε ότι δίνει τον καλύτερο εαυτό του".

Εν τω μεταξύ, ο έμπειρος Βραζιλιάνος μέσος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην 11άδα της Ίντερ, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως ο Πιόλι σκέφτεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Χάποελ στο Europa League, μετά τον τραυματισμό του Μεδέλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φελίπε Μέλο: Ένα... τσεκούρι πολυτελείας
Και Γιόβετιτς και Μέλο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK