Η τρέλα των οπαδών της Μίλαν και της Ίντερ φαίνεται από ένα νούμερο!

Απομένει ένας ακριβώς μήνας από το πρώτο φετινό "Derby della Madonnina" όμως οι οπαδοί της Μίλαν και της Ίντερ δείχνουν πως δεν... κρατιούνται και το φανέρωσαν με τρόπο εμφατικο!

AC Milan's Alessio Romagnoli, left, and Inter Milan's Mauro Icardi vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Alessio Romagnoli, left, and Inter Milan's Mauro Icardi vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Όταν ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της φετινής Serie A το μάτι των οπαδών της Ίντερ και της Μίλαν έπεσε πάνω στην 15η Οκτωβρίου καθώς σε αυτή την ημερομηνία "έπεσε" η πρώτη τους σύγκρουση για τη σεζόν 2017-18: σύγκρουση μάλιστα που αναμένεται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια λόγω της αυξάνουσας δυναμικής των δύο συλλόγων.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως ενώ απέχουμε ένα μήνα ακριβώς από το μιλανέζικο ντέρμπι, κοντεύουμε να έχουμε sold out στο "Meazza" (θα έχουν κόσμο και οι δύο ομάδες, με την Ίντερ να είναι τυπικά γηπεδούχους και να έχει τη μερίδα του λέοντος στα εισιτήρια), γήπεδο χωρητικότητας 80.000 θεατών, με τα απούλητα εισιτήρια να είναι μόλις 1.600!

Υπάρχουν 100 στις θέσεις των vip και 1.500 που είναι κάρτες διαρκείας και οι "νερατζούρι" τις έχουν κανονικά προς διάθεση για τους φίλους τους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Sportmediaset", είναι πολύ πιθανό -αν εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια- να έχουμε και νέο ρεκόρ εσόδων σε αγώνα της Serie A, ρεκόρ που το κατέχει η Ίντερ από τις 18 Σεπτεμβριου 2016, όταν μπήκαν στα ταμεία της 3.943.518 ευρώ από τα εισιτήρια που δόθηκαν για ντέρμπι με την Γιουβέντους.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK