"Κόλπο γκρόσο" με Σαλάχ η Ίντερ

Οι άνθρωποι της Ίντερ προσπαθούν να "κλέψουν" τον Μοχάμεντ Σαλάχ μέσα από τα χέρια της Φιορεντινά.

"Κόλπο γκρόσο" με Σαλάχ η Ίντερ

Η Ίντερ φαίνεται αποφασισμένη να... τινάξει την μπάνκα την εφετινή μεταγραφική περίοδο. Οι "νερατζούρι" ύστερα από την απόκτηση του Ζοφρί Κοντογκμπία, ο οποίος κόστισε 35.000.000 ευρώ, επιθυμούν να κάνουν "δικό" τους και τον Μοχάμεντ Σαλάχ που ανήκει στην Τσέλσι, αλλά είχε δοθεί δανεικός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στη Φιορεντίνα.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θεωρεί τον Αιγύπτιο άσο ιδανική λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ιταλικής ομάδας, με τους διοικούντες το σύλλογο να προσπαθούν να μπουν "σφήνα" στη συμφωνία των "μπλε" με τη Φιορεντίνα. Παρόλα αυτά οι "Βιόλα" φαντάζουν αυτή την στιγμή το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του, καθώς φαίνονται διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα αγοράς του.

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ