Κουμάντο για το μέλλον του Ικάρντι κάνει η... Γουάντα

Η περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων όμως δεν το... κουνάει απ' το Μιλάνο χωρίς τη συγκατάθεση της Γουάντα Νάρα!

Κουμάντο για το μέλλον του Ικάρντι κάνει η... Γουάντα
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι ένα απ΄τα πιο "καυτά" ονόματα της ποδοσφαιρικής πιάτσας και ήδη πολλές ομάδες φαίνεται να έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Ακούγεται έντονα ότι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκαν δυναμικά για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού, δίχως όμως οι επαφές να καρποφορήσουν.

Μάλιστα, φημολογείται πως ένας από τους λόγους που δεν προχώρησαν οι δύο αυτές περιπτώσεις, ήταν η διστακτικότητα της -εντυπωσιακής κατά τ' άλλα- γυναίκας και μάνατζερ του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, η οποία αμφέβαλλε για το αν ο Αργεντίνος άσος θα ταίριαζε στη φιλοσοφία των δύο αυτών ομάδων.

Τα πάντα, λοιπόν, περνάνε απ΄τα χέρια της. Χωρίς το δικό της "ΟΚ" δεν "κουνιέται" τίποτα.

Αναφερόμενη στο μέλλον του πελάτη - συζύγου της, και στην επιρροή που του ασκεί, είπε σε συνέντευξή της στην "Corriere dello Sport": " Την τελευταία περίοδο πολλές μεγάλες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μάουρο. Φροντίζω για το μέλλον του αξιολογώντας τις επιλογές του.

Τα πάντα περνάνε από εμένα, αυτό συμβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια και έτσι θα παραμείνει. Τώρα τον θέλουν δύο μεγάλες ομάδες αλλά στο παρελθόν εκείνος πάντα επέλεγε την Ίντερ", κατέληξε η "εκρηκτική" σύντροφος του Ικάρντι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK