Μαγεύει και με την... πορτοκαλί μπάλα ο Πέρισιτς

Ο Ίβαν Πέρισιτς είναι βιρτουόζος όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του όμως φαίνεται πως έχει κλίση και στο μπάσκετ. Το video που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram τα λέει όλα!

Croatia's midfielder Ivan Perisic celebrates after scoring a goal  during the Euro 2016 qualifying football match between Croatia and Bulgaria on October 10, 2015 at the Makimir stadium in Zagreb. AFP PHOTO/STRINGER        (Photo credit should read STR/AFP/Getty Images)
Croatia's midfielder Ivan Perisic celebrates after scoring a goal during the Euro 2016 qualifying football match between Croatia and Bulgaria on October 10, 2015 at the Makimir stadium in Zagreb. AFP PHOTO/STRINGER (Photo credit should read STR/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Χωρίς αμφιβολία είναι από τους πλέον ταλαντούχους Κροάτες παίκτες της γενιάς του και η Ίντερ θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερή που τον έχει στο ρόστερ της από το καλοκαίρι του 2015.

Μαγεύει και με την... πορτοκαλί μπάλα ο Πέρισιτς

Το εντυπωσιακό με τον Ίβαν Πέρισιτς πάντως είναι πως δεν είναι μόνο καλός με τη μπάλα στα πόδια αλλά και στα χέρια όπως αποδεικνύει το τελευταίο video που πόσταρε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Σε αυτό τον βλέπουμε, κατά τη διάρκεια πρόσφατων διακοπών του, να παίρνει φόρα και να καρφώνει τη μπάλα σε μπασκέτα!

.. playing hoops 2 weeks ago in Zagreb .. #slamdunk #cedevita

A video posted by @ivanperisic444 on

News 24/7

24MEDIA NETWORK