"Μανιάτικο" ο Ικάρντι με τους οργανωμένους!

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής στην ποδοσφαιρική κοινωνία, ωστόσο τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του με την Ίντερ να... πετάει και τον ίδιο να σκοράρει. Οι επιτυχίες της ομάδας πάντως δεν είναι αρκετές για να σταματήσει η κόντρα του Αργεντινού με την Curva Nord.

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Να μην φωνάζουν -μετά από γκολ- το όνομα του Ικάρντι και κανενός άλλου ποδοσφαιριστή της Ίντερ θέλουν να πετύχουν οι οργανωμένοι της Curva Nord, παρακινώντας σ' αυτή την ενέργεια όλους όσους κάθονται στις κερκίδες του "Σαν Σίρο".

Οι φανατικοί οπαδοί της Ίντερ θεωρούν λάθος να φωνάζουν οι φίλαθλοι το όνομα οποιουδήποτε παίκτη όταν σκοράρει. Θεωρούν πως υποβιβάζει την ομαδική προσπάθεια...

Εννοείται πως ο Ικάρντι που έχει προηγούμενα με την Curva Nord δεν θα άφηνε ασχολίαστο το θέμα και με δημοσίευσή του στα social media και συγκεκριμένα στο instragram "ανέβασε" βίντεο με τους φίλους της Ίντερ να φωνάζουν το όνομά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK