Μάχη για να αρπάξουν το...παιδί του Βενγκέρ δίνουν Ίντερ και Μίλαν!

Ένας ποδοσφαιριστής που ανέδειξε ο Αρσέν Βενγκέρ στα 17 του χρόνια, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει θέση βασικού στην Άρσεναλ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους "Κανονιέρηδες" από το Γενάρη κιόλας.

Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Γουόλκοτ από τα 17 του που μεταγράφηκε στην Άρσεναλ από την Σάουθαμπτον "έδεσε" το όνομά του με τον Αρσέν Βενγκέρ και έγινε ένα από τα "παιδιά" του Αλσατού σε κάτι τρομερές φουρνιές, αλλά δίχως επιτυχίες που έβγαλαν οι "Κανονιέρηδες" από το 2006 μέχρι σήμερα.

Πάντως, ο 28χρονος πια Άγγλος ποτέ δεν πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του και ειδικότερα τις τελευταίες μεταγραφικές σεζόν... έπαιξε να φύγει από το Νησί πολύ πολύ έντονα.

Ο καιρός του αποχαιρετισμού μάλλον ήρθε για τον Τεό Γουόλκοτ καθώς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα τόσο η Μίλαν όσο και η Ίντερ θα κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν τον ερχόμενο Γενάρη. Η Άρσεναλ εκτιμάται πως θα ζητήσει γύρω στα 15.000.000 ευρώ για να τον δώσει ένα ποσό που για τους προαναφερθέντες Ιταλούς είναι "ψιλά".

Σχετικά με το ποιος έχει το προβάδισμα, οι Ιταλοί ρεπόρτερ θεωρούν ότι η Ίντερ έχει κάνει πιο αποφασιστικά βήματα για να αποκτήσει τον ταχύτατο Άγγλο ποδοσφαιριστή που παρουσιάζεται να τον έχει ζητήσει ο ίδιος ο Σπαλέτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK