Μία πανάκριβη Ferrari... εξαγρίωσε τους οπαδούς της Ίντερ!

Είναι ποτέ δυνατόν μία φωτογραφία με αυτοκίνητο της Ferrari να προκαλέσει "χαμό" στην -ήδη ταλαιπωρημένη τη φετινή σεζόν- Ίντερ; Διαβάστε ποιος την "ανέβασε" και τι ακολούθησε...

Inter Milan's Mauro Icardi reacts after Sassuolo's Simone Missiroli scored during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi reacts after Sassuolo's Simone Missiroli scored during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Πολλές φορές, ακόμα μεγαλύτερη σημασία από μία ενέργεια, έχει ο χρόνος που γίνεται αυτή και στην περίπτωση της Ίντερ το timing ήταν καταστροφικό.

Και αυτό γιατί την ώρα που η ομάδα γνώριζε την 4η σερί ήττα της στη Serie A (1-2 από την Σασουόλο), έμενε για 8ο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά κουνούσε μαντήλι στην Ευρώπη, ο γιος του προέδρου του συλλόγου, Ζανγκ Τζίντονγκ, αδιαφορούσε για όλα αυτά και ανέβαζε φωτογραφία με τη Ferrari του και το μήνυμα "Sunday drive (Κυριακάτικη δοκιμή").

Τι το ήθελε άραγε; Λίγη ώρα αργότερα οι τιφόζι της Ίντερ φρόντισαν να του δείξουν πως δεν συμμερίζονται τη χαρά του που θα κάνει βόλτα την αμαξάρα του, με τα μηνύματα να είναι σε έντονο ύφος.

"Σκέψου την Ίντερ και όχι τα αμάξια", "Ξοδέψτε χρήματα για να κάνετε μεγάλη την ομάδα" και "Ντροπή" ήταν μερικά από αυτά ενώ ένας οπαδός το... προχώρησε περισσότερο σχολιάζοντας: "Μα το ξέρει πως Ferrari και Γιουβέντους είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα;".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK