Νέο συμβόλαιο με την Ίντερ και ρήτρα μαμούθ για Ικάρντι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", ο Μάουρο Ικάρντι ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες την Ίντερ για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με παράλληλη "γενναία" αύξηση των ετήσιων αποδοχών του. Διαβάστε τη ρήτρα μαμούθ που θα μπει στο συμβόλαιο του Αργεντινού φορ.

Νέο συμβόλαιο με την Ίντερ και ρήτρα μαμούθ για Ικάρντι

Αποτέλεσε ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του μεταγραφικού παζαριού, με τις Άρσεναλ, Τσέλσι και Νάπολι na ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του. Παρ' όλα αυτά, ο Μάουρο Ικάρντι δύσκολα θα αποχωρήσει απ' το "Τζουζέπε Μεάτσα" κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Gazzetta dello Sport", Ο 23χρονος άσος έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες την Ίντερ για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Το νέο συμβόλαιο θα αποφέρει στον Αργεντινό 4.500.000 ευρώ ετησίως, ενώ παράλληλα θα μπει ρήτρα ύψους 110.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο Ικάρντι επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στα social media και γράφοντας:

"Νέοι στόχοι, αλλά πάντα με την ίδια αγάπη γι' αυτή τη φανέλα, όπως κάνω τα τελευταία τρία χρόνια... Και για πολλά ακόμα...".

Δείτε το tweet του Αργεντινού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πάρε δώσε στη Serie A
To πάρε δώσε στην Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK