Ο αποχαιρετιστήριος λόγος του Χαβιέρ Σανέτι

Διαβάστε τον αποχαιρετιστήριο λόγο του θρυλικού Χαβιέρ Σανέτι στο κοινό του "Τζιουζέπε Μεάτσα", όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να υπηρετεί την Ίντερ από άλλο πόστο.

Ο αποχαιρετιστήριος λόγος του Χαβιέρ Σανέτι

Στον απόηχο της αναμέτρησης με την Λάτσιο, ο 40χρονος άσος πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε τους πάντες, υπογραμμίζοντας "έμαθα να αγαπώ την Ίντερ εξαιτίας σας".

Ο αποχαιρετιστήριος λόγος του Χαβιέρ Σανέτι:

" Ευχαριστώ όλους σας. Δεν έχετε ιδέα πόσο συναισθηματική είναι αυτή η στιγμή για μένα. Το να πω ότι είστε όλοι φανταστικοί είναι λίγο. θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν κοντά μου σε όλες τις στιγμές της καριέρας μου. Θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα μου για την όμορφη οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει.

Στον πατέρα μου που είναι μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης στην Αργεντινή και δεν ήθελε να έρθει. Θέλω να ευχαριστήσω την μητέρα μου που είναι στους ουρανούς και είμαι σίγουρος ότι θα ήταν χαρούμενη όπως είμαι και εγώ.

Ευχαριστώ και την οικογένεια Μοράτι που όλα αυτά τα χρόνια έδειξε εμπιστοσύνη σε εμένα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Τοκχίρ που μου επέτρεψε να συνεχίσω στην Ίντερ και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου όλα τα χρόνια που με σεβάστηκαν και με στήριξαν.

Είμαι χαρούμενος για την καριέρα μου που φόρεσα την φανέλα της Ίντερ την οποία αγαπώ. Τώρα πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν θα το κάνω καλά αλλά δηλώνω ότι θα υπερασπιστώ την Ίντερ με τον ίδιο τρόπο που την υπερασπίστηκα και στο γήπεδο.

Η μόνη μου επιθυμία ήταν να παίξω και να τιμήσω την φανέλα της Ίντερ σε κάθε χώρα του κόσμου. Έμαθα να την αγαπώ εξαιτίας σας. Σας ζητώ να αγαπάτε τον σύλλογο όπως τον αγάπησα και εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ σας αγαπώ πραγματικά".

Διαβάστε ακόμη:

Το "αντίο" στον Σανέτι (PHOTOS+VIDEOS)

"Τεσσάρα" η Ίντερ στο "αντίο" του Σανέτι

Εισβολέας για τον Σανέτι (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK