Ξαφνικός... θάνατος στο Μεάτσα!

Αντόνιο Καντρέβα και Μάουρο Ικάρντι έδωσαν προβάδισμα δυο γκολ στην Ίντερ κόντρα στην Μίλαν, όμως η Μίλαν πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην τελευταία φάση του αγώνα (VIDEOS)!

AC Milan's Alessio Romagnoli, right, celebrates after scoring during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
milan inter AP

Σπουδαίο παιχνίδι στο ντέρμπι της Ιταλίας ανάμεσα σε δυο σπουδαίες ομάδες που έχουν περάσει πλέον σε ασιατικά χέρια με την ελπίδα να ανακάμψουν.

Δυο φορές η άμυνα της Μίλαν "κοιμήθηκε" στο πρώτο μέρος και φυσικά οι Καντρέβα - Ικάρντι δεν έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν δυο εύκολα τέρματα και να δώσουν μεγάλο προβάδισμα στους Νερατζούρι.

Έτσι το πρώτο ημίχρονο του Ιταλού ντέρμπι βάφτηκε... μπλε! Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, η Μίλαν μείωσε σε 2-1 με τον Ρομανιόλι στο 83ο λεπτό, ενώ στο 97' ισοφάρισε στο τελικό 2-2 με τον Σαπάτα σε ρόλο... νίντζα (αεροπλανικό γκολ) και... σώπασε το Μεάτσα!

Αρχικά ο βοηθός έδειξε πέντε λεπτά επιπλέον χρόνο, όμως μία αλλαγή και ένα σκληρό μαρκάρισμα έφεραν καθυστερήσεις στις... καθυστερήσεις.







Photo credit: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK