Ο Κοντογκμπιά ντύθηκε... Ντεμπελέ!

Μία ημέρα μετα την "εξαφάνιση" του Ουσμάν Ντεμπελέ από την προπόνηση της Ντόρτμουντ, μιμήθηκε τη... δόξα του και ο Ζοφρί Κοντογκμπιά της Ίντερ!

Inter Milan's Antonio Candreva, right, celebrates with teammate Geoffrey Kondogbia after scoring during the Italian Cup Soccer match between Inter Milan and Bologna in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 17, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Antonio Candreva, right, celebrates with teammate Geoffrey Kondogbia after scoring during the Italian Cup Soccer match between Inter Milan and Bologna in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 17, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Μία άκρως δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στην προπόνηση της Παρασκευής καθώς διαπίστωσε πως από αυτήν απουσίαζε ο Ζοφρί Κοντογκμπιά, με τον παίκτη να είναι αδικαιολογήτως απόντας!

Ουσιαστικά ο Γάλλος άσος έκανε ό,τι και ο Ντεμπελέ της Ντόρτμουντ μία ώρα νωρίτερα (δεν εμφανίστηκε, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με πρόστιμο από τους Βεστφαλούς), με τα ιταλικά ΜΜΕ να εικάζουν πως με αυτό τον τρόπο ο παίκτης θέλησε να στείλει μήνυμα στην Ίντερ περί μεταγραφή του.

Σημειώνεται πως για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον η Βαλένθια, ωστόσο οι συζητήσεις των "νυχτερίδων" με τους Μιλανέζους έχουν "κολλήσει" εδώ και αρκετές ημέρες...

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK