Ο Ναϊνγκολάν αποκάλυψε για ποιο λόγο πήγε από την Ρόμα στην Ίντερ

Μετά από 4 χρόνια ο Ρατζά Ναϊνγκολάν άφησε την Ρώμη για το Μιλάνο και μία από τις πρώτες ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν για ποιο λόγο επέλεξε την Ίντερ. Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική...

Ο Ναϊνγκολάν αποκάλυψε για ποιο λόγο πήγε από την Ρόμα στην Ίντερ

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν έχει πατήσει αισίως τα 30 του χρόνια και τα τελευταία 12, από την εκκίνηση δηλαδή της επαγγελματικής του καριέρας μέχρι τώρα, τον έχουν βρει στην Ιταλία όπου φόρεσε κατά σειρά τη φανελα των Πιατσέντσα, Κάλιαρι και Ρόμα.

Ειδικά στους πρωτευουσιάνους την τελευταία τετραετία είχε την ευκαιρία να εκτιναχτεί αγωνιστικά και ταυτόχρονα να ανεβάσει το κασέ του όμως ένα πράγμα δεν κατάφερε και αυτό το έφερε βαρέως: την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Αυτός μάλιστα ήταν και ένας σημαντικός λόγος που αποδέχτηκε αυτό το καλοκαίρι την πρόκληση να αφήσει την ομάδα του Κώστα Μανωλά και να μεταπηδήσει στην Ίντερ του (πρώην προπονητή του στην Ρόμα) Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τον Βέλγο μέσο να είναι ειλικρινής κατά την επίσημη παρουσίασή του.

Ο Ναϊνγκολάν αποκάλυψε για ποιο λόγο πήγε από την Ρόμα στην Ίντερ

"Ελπίζω να κατακτήσω το σκουντέτο το συντομότερο δυνατό επειδή ακόμα δεν έχω κερδίσει τίποτα. Κάνω ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, βρήκα έναν προπονητή με τον οποίο έχω δουλέψει καλά και ελπίζω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε και θα κατακτήσουμε σύντομα κάτι", τόνισε αρχικά ο Ναϊνγκολάν, ο οποιός σε ερώτηση για τις αιτίες φυγής του από την Ρόμα, πρόσθεσε:

"Δεν θέλω να μιλήσω για την Ρόμα επειδή τώρα οφείλω να κοιτάξω το παρόν. Για το πώς τελείωσε με την Ρόμα, λέω πως θα μπορούσαν τα πράγματα να είχαν τελειώσει διαφορετικά.

Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, όλοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου, από διοικούντες και συμπαίκτες μέχρι τον προπονητή. Ελπίζω να ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης".

Ερωτηθείς τέλος για την απόφασή του να επιλέξει να φοράει τη φανέλα με το Νο 14 στην Ίντερ, είπε: "Το νούμερό μου είναι το 4 αλλά εδώ στην Ίντερ το έχουν αποσύρει (σ.σ προς τιμήν του Χαβιέρ Σανέτι). Το 14 είναι ένα νούμερο σημαντικό και ιστορικό. Ήθελα πολύ το 4 και έτσι πήρα το πρώτο... 4 που ήταν διαθέσιμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK