Όταν ο Στραματσόνι έδιωξε Κουτίνιο, Λιβάγια και Σνάιντερ!

Εσείς το γνωρίζατε πως ο Αντρέα Στραματσόνι είχε εισηγηθεί την πώληση του Φιλίπε Κουτίνιο όταν βρισκόταν στην Ίντερ; Εκείνο που δεν θυμάστε σίγουρα είναι πως είχε... διώξει και τους Μάρκο Λιβάγια, Γουέσλεϊ Σνάιντερ!

Όταν ο Στραματσόνι έδιωξε Κουτίνιο, Λιβάγια και Σνάιντερ!

Τον Μάριο του 2012 η διοίκηση της Ίντερ αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Κλάουντιο Ρανιέρι. Με δεδομένη την οικονομική στενότητα εκείνης της περιόδου, ο Μάσιμο Μοράτι έδωσε τα κλειδιά του συλλόγου σε ένα δικό του παιδί. Τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος εργαζόταν στην ομάδα Νέων των "νερατζούρι".

Το θετικό κλείσιμο της σεζόν κράτησε τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού στο τιμόνι των Ιταλών και την περίοδο 2012-2013, έχοντας στο ρόστερ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως οι Φιλίπε Κουτίνιο, Μάρκο Λιβάγια, Αντρέα Ρανόκια, ενώ το καλοκαίρι έκανε ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ διώχνοντας τους:

Μαϊκόν, Ντιέγκο Φορλάν, Σουλέι Μουντάρι, Ζούλιο Σέζαρ, Λούσιο, Πάντεφ, παίκτες δηλαδή που αποτελούσαν τη... βιτρίνα του συλλόγου για χρόνια. Σα να μην έφτανε αυτό, τον Γενάρη του 2013, ο Στραματσόνι... έκοψε τον Κουτίνιο, δίνοντας τον για 11.000.000€ στην Λίβερπουλ, τον Λιβάγια για 2.500.000€ στην Αταλάντα και τον Σνάιντερ στην Γαλατάσαραϊ!

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος... φωστήρας για να καταλάβει πως εξελίχθηκε η σεζόν. Η Ίντερ τερμάτισε στην θέση της βαθμολογίας, ισοφαρίζοντας το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου που κρατούσε από το 1974-1975!

Στις 24 Μαΐου του 2013 απολύθηκε για να πάρει τη θέση του ο Ματσάρι. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν απλά ιστορία. Ο Λιβάγια κάνει... παπάδες τώρα στην ΑΕΚ, ο Κουτίνιο πουλήθηκε για 120.000.000€ συν 40.000.000€ στην Μπαρτσελόνα και ο Σνάιντερ συνεχίζει στα... γεράματα (34 ετών) στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Γκαράφα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK