Πάει για Πέδρο η Ίντερ

Πρωτοσέλιδο της ιταλικής εφημερίδας Corriere dello Sport, αναφέρει πως η Ίντερ έχει βάλει στο "μάτι" τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Πέδρο.

Πάει για Πέδρο η Ίντερ

Ο προπονητής της Ίντερ Ρομπέρτο Μαντσίνι επιθυμεί να συναντηθεί προσωπικά με τον Πέδρο ούτως ώστε να πείσει τον Ισπανό διεθνή να έρθει στο Μιλάνο. Ο Πέδρο ο οποίος έχει "ριζώσει" ποδοσφαιρικά στην Μπαρτσελόνα, έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, μετά και την έλευση του Λουίς Σουάρες στην Βαρκελώνη.

Οι "μπλαουγκράνα" κοστολογούν τον επιθετικό από την Τενερίφη, 18.000.000 ευρώ, ωστόσο το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2016, γεγονός που καθιστά αυτή την τιμή υπερβολική για τους ανθρώπους της Ίντερ, οι οποίοι θα διαπραγματευτούν κάτι καλύτερο.

Η Ίντερ όμως δεν είναι η μόνη υποψήφια ομάδα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Πέδρο, αφού και η Λίβερπουλ έχει μπει στο κόλπο απόκτησης του. Όσο ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του, οι "reds" κοιτούν πιθανούς αντικαταστάτες του και ο Πέδρο φέρεται να είναι ένας απ' αυτούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK