Παίκτη της Ρεάλ "κλέβει" η Ίντερ

Η νέα ιδιοκτησία της Ίντερ θέλει να επαναφέρει τους νερατζούρι στην κορυφή και γι' αυτό το λόγο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με παίκτη-σύμβολο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Real Madrid's Pepe, center left, celebrates with teammates after scoring a goal during a Spain's La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
real omadiki ASSOCIATED PRESS

Δέκα χρόνια στην Μαδρίτης θα συμπληρώσει σε λίγες εβδομάδες ο Πέπε. Ήταν Ιούλιος του 2007 όταν η "βασίλισσα" ανακοίνωσε την απόκτηση του από την Πόρτο έναντι 30.000.000€ και όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Στα 34 του χρόνια παραμένει σε υψηλό επίπεδο και γι' αυτό το λόγο σύμφωνα με την Marca, η Ίντερ βρίσκεται μία ανάσα από τον ανακοινώσει! Ο Πέπε θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και οι νερατζούρι μπορούν να το εγγυηθούν.

Οριστικά δεν έχει τελειώσει κάτι, όμως η ιδιοκτησία του συλλόγου τον έχει πείσει (με καλό συμβόλαιο) για τις προθέσεις της όσον αφορά την επόμενη σεζόν).

AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK