Παύλος Γκότσης: Ένας Έλληνας στην Ίντερ

Ονομάζεται Παύλος Γκότσης και είναι Έλληνας. Το φετινό καλοκαίρι δεν θα το βρει στο πλευρό κάποιου προπονητή ελληνικής ομάδας, αλλά δίπλα στον Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος αναλαμβάνει να "αναγεννήσει" την Ίντερ μετά από τη χειρότερη σεζόν της τα τελευταία χρόνια.

Παύλος Γκότσης: Ένας Έλληνας στην Ίντερ

Στην κωμόπολη του Πίντσολο, περίπου 70 χιλιόμετρα έξω από το Τρέντο, οι "νερατζούρι" πραγματοποιούν για 3η σερί χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν από τις 9 μέχρι τις 24 Ιουλίου και θα είναι άκρως εντατικές, όπως συνηθίζει ο αναμορφωτής της Νάπολι, μιας ομάδας που στηρίχθηκε αρκετά στην άρτια φυσική κατάσταση των παικτών της.

Μαζί με τον 51χρονο προπονητή θα βρίσκεται το προπονητικό επιτελείο του, καθώς και ένας Έλληνας. Ο λόγος για τον επί 3 χρόνια γυμναστή της Ξάνθης, Παύλο Γκότση.

Παύλος Γκότσης: Ένας Έλληνας στην Ίντερ

Η φιλία που τον συνδέει με τον γυμναστή του ιταλικού συλλόγου, Τζιουζέπε Ποντρέλι, έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι. Ο "mago nei muscoli", "μάγος των μυών" όπως τον αποκάλεσαν οι "New York Times" διότι η ομάδα δεν είχε μυικούς τραυματισμούς τα τελευταία 4 χρόνια, αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση και τις αντοχές ποδοσφαιριστών προχωρημένης ηλικίας, όπως η πλειοψηφία των παικτών της Ίντερ.

Δίπλα του για αυτό το διάστημα των 2 εβδομάδων θα βρίσκεται και ο Έλληνας γυμναστής, μαθαίνοντας τα μυστικά του Ιταλού συναδέλφου του.

Παύλος Γκότσης: Ένας Έλληνας στην Ίντερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK