Πόλεμος στην Ίντερ: οι οπαδοί αποκαλούν "κλόουν" τον Ικάρντι!

Σκηνές ροκ! Λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, οι οπαδοί της Ίντερ εξαπέλυσαν ΣΚΛΗΡΗ επίθεση κατά του Ικάρντι, απαιτώντας να του αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Πόλεμος στην Ίντερ: οι οπαδοί αποκαλούν "κλόουν" τον Ικάρντι!

Αυτά που γίνονται στην Ίντερ και αφορούν την (πολυτάραχη) σχέση του Μάουρο Ικάρντι με τους -οργανωμένους κυρίως- οπαδούς της μπορούν να συγκριθούν μόνο με σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Την περασμένη εβδομάδα ο Μάουρο Ικάρντι ανανεώσε μέχρι το 2021 το συμβόλαιό του με την Ίντερ κλείνοντας έτσι οριστικά την πόρτα σε συλλόγους του εξωτερικού όμως ούτε αυτό έφτανε για να αποκατασταθούν πλήρως οι σχέσεις των δύο πλευρών, με τον 23χρονο Αργεντινό να ανοίγει άθελά του νέο μέτωπο.

Αυτό έγινε μέσω της δημοσίευσης της αυτοβιογραφίας του, στην οποία ο αρχηγός της Ίντερ έβαλε στο στόχαστρο έναν οργανωμένο οπαδό για επεισόδιο που είχε με την εξέδρα σε ματς Σασουόλο-Ίντερ τον Φεβρουάριο του 2015 (τον κατηγορεί πως πήρε με τη βία από ένα μικρό παιδί μία φανέλα που του είχε χαρίσει ο ίδιος και την πέταξε με περιφρόνηση), με τους οργανωμένους να περνούν στην... αντεπίθεση.

Και αυτό γιατί εξέδωσαν μία απίστευτα σκληρή ανακοίνωση κατά του αρχηγού της Ίντερ, χαρακτηρίζοντάς τον ως "παλιάτσο" μεταξύ άλλων και απαιτώντας από την διοίκηση των "νερατζούρι" να του αφαιρέσει άμεσα το περιβραχιόνιο.

Πόλεμος στην Ίντερ: οι οπαδοί αποκαλούν "κλόουν" τον Ικάρντι!

"Ικάρντι όσον αφορά εμάς, είσαι τελειωμένος. Γιατί τέτοιο μυθιστόρημα; Αυτό το βιβλίο είναι γελοίο και υπάρχουν μόνο ψέματα. Εμείς ζητάμε μόνο προσπάθεια και ειλικρίνια και εσύ μας παρουσιάζεις σαν τρομακτικές φιγούρες.

Ένα τέτοιο άτομο δεν αξίζει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Είναι ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα για εμάς. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Τον θεωρήσαμε νεαρό, λίγο ανόητο όπως πολλοί, αλλά κατά βάθος καλό παιδί.

Αντίθετα είναι ένας τύπος που δεν αξίζει να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Δεν είναι για αμάς, απλά η Ίντερ δεν το αξίζει αυτό. Έχεις τελειώσει για μας. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΚΛΟΟΥΝ. Αυτό, τώρα ναι, το απαιτούμε", ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η Curva Nord, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της Ίντερ.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο Μάουρο Ικάρντι επιχείρησε να αμβλύνει το κλίμα μέσω γραπτής ανακοίνωσης όπου τονίζει πως "λυπάμαι για αυτό που έγινε, δεν ήθελα να προσβάλλων κανέναν", ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να κατεύνασε τους οπαδούς.

Πόλεμος στην Ίντερ: οι οπαδοί αποκαλούν "κλόουν" τον Ικάρντι!

"Χρησιμοποιείς ένα παιδί για να δικαιολογηθείς... Δεν είσαι άνδρας... δεν είσαι αρχηγός... είσαι ένα δειλό σκατό", έγραφε το πανό που κρεμάστηκε στις εξέδρες του "Meazza" το μεσημέρι της Κυριακής, με τον Ικάρντι να διατηρεί πάντως το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο Ίντερ-Κάλιαρι.

Ενδεικτικό της άσχημης ψυχολογικής του κατάστασης ήταν το γεγονός πως όταν στο 26' του αγώνα πήγε στην άσπρη βούλα για να εκτελέσει πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος από τον Μπρούνο Άλβες) έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με το κοινό να αποδοκιμάζει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK