Ρεκόρ: τρία γκολ στο 20λεπτο μετά από... 26 χρόνια!

Η πρώτη νίκη του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Ίντερ συνοδεύτηκε από ένα σπουδαίο ρεκόρ, με την Ίντερ πετυχαίνει τρία γκολ πριν κλείσει το πρώτο 20λεπτο για πρώτη φορά μετά το 1990!

Ρεκόρ: τρία γκολ στο 20λεπτο μετά από... 26 χρόνια!

Η Ίντερ επιβλήθηκε 4-2 της Φιορεντίνα για την 14η αγωνιστική της Serie A και την προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα (πλέον οι "νερατζούρι" είναι 8οι με 21 βαθμούς και οι "βιόλα" 9οι με 20), χάρη ουσιαστικά στο εκπληκτικό της ξεκίνημα που την βρήκε να προηγείται 3-0 από το 19'.

Μπρόζοβιτς, Καντρέβα και Ικάρντι πέτυχαν τα γκολ και ουσιαστικά μπήκαν στην ιστορία αφού χρειάστηκε να περάσουν 26 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που οι Μιλανέζοι πέτυχαν κάτι ανάλογο σε αγώνα της Serie A.

Ρεκόρ: τρία γκολ στο 20λεπτο μετά από... 26 χρόνια!

Για την ακρίβεια αυτό συνέβη τη σεζόν 1989-1990 όταν η Ίντερ με προπονητή τον Τζοβάνι Τραπατόνι πετύχαινε τρία γκολ στην Μπολόνια με σκόρερ τους Γερμανούς Λόταρ Ματέους (2 γκολ) και Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Όσο για τα δύο γκολ που πέτυχε η Ίντερ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο, η τελευταία φορά που είχαν πετύχει κάτι αντίστοιχο σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν τον Σεπτέμβριο του 2009, όταν Σαμουέλ Ετό και Ντιέγκο Μιλίτο είχαν σκοράρει κόντρα στη Νάπολι.

ΙΝΤΕΡ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 4-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συντριβή για Φιορεντίνα, στην έξοδο ο Σόουζα

News 24/7

24MEDIA NETWORK