Ρονάλντο: "Ήθελα να επιστρέψω στην Ίντερ, αλλά..."

Ο Ρονάλντο έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών κατά την επιστροφή του στο "Τζουζέπε Μεάτσα" από τους φίλους της Ίντερ, όμως μία ημέρα αργότερα, μέσω συνέντευξης έδωσε τη δική του διάσταση στο θέμα.

Ρονάλντο: "Ήθελα να επιστρέψω στην Ίντερ, αλλά..."

Ο Ρονάλντο ήταν επίσημος καλεσμένος του Μάσιμο Μοράτι και της Ίντερ στην αναμέτρηση των "νερατζούρι" με τη Σαμπντόρια, αλλά μικρή μερίδα του κόσμου τον υποδέχθηκε με αποδοκιμασίες εξαιτίας του περάσματος από την "μισητή αντίπαλο", Μίλαν.

Παρόλα αυτά, μία ημέρα αργότερα, το "φαινόμενο" έδωσε την πραγματική διάσταση των γεγονότων μέσω συνέντευξης στην "Gazzetta dello Sport". Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος αποκάλυψε πως το 2007 ήθελε να επιστρέψει στην Ίντερ, αλλά οι διοικούντες την ιταλική ομάδα προτίμησαν τον Αντριάνο.

"Δεν περίμενα κάτι συγκεκριμένο από τους οπαδούς. Δεν είχα αναρωτηθεί "τι θα συμβεί" και κυρίως δεν ήρθα στο Τζουζέπε Μεάτσα για να δω τι θα γινόταν αλλά επειδή ήθελα να ξαναμπώ σε αυτό το γήπεδο.

Γύρισα το Μιλάνο για τέσσερις ημέρες και δεν έκανα τίποτα άλλο από το να βγάζω φωτογραφίες και να υπογράφω αυτόγραφα, δεν ξέρω πόσος κόσμος με σταμάτησε για να μου δείξει την αγάπη του.

Ρονάλντο: "Ήθελα να επιστρέψω στην Ίντερ, αλλά..."

Εκείνοι που με προσέβαλαν το βράδυ του Σαββάτου ήταν μόνο μία μειονότητα. Οπότε δεν έχω πολλά παραπάνω να πω σε κάποιον που δεν ξέρει την αλήθεια ή που προσποιείται πως δεν την καταλαβαίνει", δήλωσε αρχικά ο 39χρονος πρώην άσος, για να γίνει ακόμα πιο αποκαλυπτικής στη συνέχεια:

"Το 2007 ήθελα να επιστρέψω στην Ίντερ και το είχα πει ξεκάθαρα στον Μπράνκα. Εκείνος μου είπε ότι έπρεπε να μιλήσει με τον Μοράτι, περίμενα για μία εβδομάδα επειδή η επιστροφή μου εξαρτιόταν από την αποχώρηση του Αντριάνο. Και τελικά επέλεξαν να κρατήσουν τον Αντριάνο.

Στη Ρεάλ δεν μπορούσα να παραμείνω, το Μιλάνο το είχα πάντα και εξακολουθώ να το έχω στην καρδιά μου. Και το κυριότερο: η Μίλαν με κυνήγησε με όλες τις δυνάμεις της και το όχι της Ίντερ με πλήγωσε.

Όπως και πέντε χρόνια πριν, όταν είχα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Γιατί εγώ υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα είχα μείνει και τότε στην Ίντερ. Πίστευα ότι το 2002 ο Μοράτι θα επέλεγε εμένα και όχι τον Κούπερ όμως αποδείχτηκε πιο δυνατός ο Κούπερ...

Στην καριέρα μου υπάρχουν τρεις ομάδες που είναι για μένα σημαντικότερες σε σύγκριση με τις υπόλοιπες που έχω παίξει: η Κορίνθιανς, η Ίντερ και η Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό έχει να κάνει με τις εκπληκτικές σχέσεις μου με τους ανθρώπους εκεί και όχι με τα αποτελέσματα".

Ο Ρονάλντο αναφέρθηκε επίσης στο "θέμα Τότι" που προέκυψε στη Ρόμα αναφορικά με το αν θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι ή θα κρεμάσει τα παπούτσια του, με την γνώμη του να είναι η εξής:

"Πιστεύω ότι ο καθένας από μας ήξερε και ξέρει ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσει να κάνει ερωτήσεις στον εαυτό του και κάποια στιγμή να πει "τέλος". Θυμάμαι ακριβώς πότε ήρθε για μένα εκείνη η στιγμή".

Κληθείς τέλος να κάνει την εκτίμησή του για τη μάχη του φετινού σκουντέτο, είπε: "Θα μου άρεσε πολύ να πω την Ίντερ, έτσι όμως όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα είναι πιο εύκολο να κάνω πρόβλεψη για έξοδο της ομάδας στο Champions League. Τουλάχιστον για αυτό το χρόνο. Ποια θα πάρει τον τίτλο μεταξύ Νάπολι και Γιουβέντους; Εγώ στηρίζω τη Νάπολι, θα μπορούσα ποτέ να πω Γιουβέντους;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK