Σούπερ συμβόλαιο με απίστευτη ρήτρα για Ικάρντι!

Μετά από ένα καλοκαίρι διαπραγματεύσεων με την Ίντερ αλλά και φλερτ με την... Άρσεναλ, ο Μάουρο Ικάρντι ανανέωσε τελικά με τους "νερατζούρι". Διαβάστε για τις σούπερ αποδοχές του.

Σούπερ συμβόλαιο με απίστευτη ρήτρα για Ικάρντι!

Η Άρσεναλ τον πολιόρκησε στενά όλο το καλοκαίρι όμως η Ίντερ ήταν η μεγάλη κερδισμένη με τους Λονδρέζους στη μάχη για τον Μάουρο Ικάρντι, αφού το μεσημέρι της Παρασκευής (15:24 ώρα Ιταλίας) ανακοίνωσε επίσημα πως υπέγραψε μαζί του νέο συμβόλαιο ως το 2021.

Ο αρχηγός της Ίντερ, με την οποία μετράει μέχρι στιγμής 114 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας και 58 γκολ, συμφώνησε για ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει 4.500.000 ευρώ το χρόνο ενώ αν συνυπολογιστούν τα μπόνους, οι ετήσιες απολαβές του ενδέχεται να φτάσουν ακόμα και τα 5.500.000 ευρώ.

Σούπερ συμβόλαιο με απίστευτη ρήτρα για Ικάρντι!

Γίνεται έτσι ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στη Serie A, πίσω από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν της Γιουβέντους (7.500.000 ευρώ) και Ντανιέλε Ντε Ρόσι της Ρόμα (6.500.000 ευρώ)!

Όσο για τη ρήτρα αποδέσμευσης στην οποία συμφώνησαν οι δύο πλευρές, αυτή ξεπέρασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων ευρώ και συγκεκριμένα είναι 110.000.000 ευρώ.

Σούπερ συμβόλαιο με απίστευτη ρήτρα για Ικάρντι!

"Και η ιστορία συνεχίζεται", ήταν η τελευταία πρόταση στο κείμενο που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ για την ανανέωση του Ικάρντι, με τον Αργεντινό από την πλευρά του να ευχαριστεί την πανέμορφη σύζυγό του, Γουάντα Νάρα "που τακτοποίησε τα πάντα ως μάνατζέρ μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK