Στη χρυσή λίστα των... 150.000.000 ευρώ και ο Μανωλάς!

Η νέα διοίκηση της Ίντερ είναι αποφασισμένη για υπέρβαση αυτό το καλοκαίρι δαπανώντας 150 εκ.ευρώ για μεταγραφές! Δείτε τα ονόματα της λίστας των "εκλεκτών" στην οποία βρίσκεται και ο Κώστας Μανωλάς.

Roma's Kostas Manolas, left, and AC Milan's Andrea Bertolacci argue during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 7, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Roma's Kostas Manolas, left, and AC Milan's Andrea Bertolacci argue during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 7, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η "Corriere dello Sport" αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο πως οι άνθρωποι της Ίντερ δεν εγκαταλείπουν τη μάχη για τον Αντόνιο Κόντε (πρώτος στόχος, δεύτερος ο Σιμεόνε) και παρά το γεγονός πως ο Ιταλός είναι έτοιμος να πανηγυρίσει πρωτάθλημα με την Τσέλσι στην πρώτη του σεζόν στην Premier League θα επιχειρήσουν να τον δελεάσουν προσφέροντάς του συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 15.000.000 ευρώ.

Στη χρυσή λίστα των... 150.000.000 ευρώ και ο Μανωλάς!

Ακόμα πάντως και αν απορρίψει την πρόταση ο άλλοτε τεχνικός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας, η εφημερίδα αναφέρει πως η ενίσχυση στο ρόστερ των "νερατζούρι" αυτό το καλοκαίρι όχι μόνο είναι δεδομένη αλλά θα μεταφραστεί και στο "σπρώξιμο" 150.000.000 ευρώ για την αγορά παικτών.

Στη χρυσή λίστα των... 150.000.000 ευρώ και ο Μανωλάς!

Σε σημερινό δημοσίευμα μέσα από την ιστοσελίδας προχωράει μάλιστα και στην αποκάλυψη όλων των παικτών που βρίσκονται στο στόχαστρο της Ίντερ, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Μανωλάς που δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρόμα (λήγει το 2019).

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ:

Άμυνα: Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Ρόμα), Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Στέφαν Ντε Φράι (Λάτσιο), Φραντσέσκο Ατσέσμπρι (Σασουόλο), Ρικάρντο Ροντρίγκες (Βόλφσμπουργκ), Μπεντζαμίν Μεντί (Μονακό), Σαμίρ Σάντος (Ουντινέζε)

Κέντρο: Γκεγκόρζ Κριχόβιακ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρατζά Ναϊγνκολάν (Ρόμα)

Επίθεση: Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Φιορεντίνα), Πάτρικ Σικ (Σαμπντόρια), Μπερνάρντο Σίλβα (Μονακό)

News 24/7

24MEDIA NETWORK