Στην Ιταλία οι Κινέζοι για την Ίντερ

Πλησιάζει η αλλαγή σκυτάλης της Ίντερ, με τους Κινέζους αγοραστές να βρίσκονται ήδη στο Μιλάνο.

Στην Ιταλία οι Κινέζοι για την Ίντερ

Έτοιμος να αναλάβει τα "ηνία" της Ίντερ είναι ο Τζίντονγκ Ζανγκ, ο ιδρυτής του ομίλου "Suning", που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο του ιταλικού συλλόγου.

Την Τετάρτη 29 του μήνα είναι προγραμματισμένη συνάντηση για τις υπογραφές στο ξενοδοχείο "Palazzo Parigi" του Μιλάνου, με την αποστολή τους να κάνει από σήμερα το ταξίδι στην ιταλική πόλη.

Πρόσωπο της νέας ιδιοκτησίας αναμένεται να είναι ο Στίβεν Ζανγκ, ο γιος του δισεκατομμυριούχου Τζίντονγκ Ζανγκ, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση συμβούλου στη διοίκηση του συλλόγου και θα αποτελέσει τα "μάτια" και τα "αυτιά" του πατέρα.

Σε αντίθεση με τον απερχόμενο ιδιοκτήτη, Έρικ Τοχίρ, ο οποίος βρισκόταν εκτός Ιταλίας στο μεγαλύτερο διάστημα και η διακυβέρνηση της ομάδας γινόταν από πλειάδα διευθυντών, ο Στίβεν Ζανγκ θα παραμείνει στο Μιλάνο.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα