Στο ματς της χρονιάς της Γιουβέντους, απόλυτο ρεκόρ η Ίντερ!

Η Γιουβέντους θέλει μόνο νίκη στο "Μεάτσα" για να μην γκρεμιστεί από την κορυφή και η Ίντερ την περιμένει με άγριες διαθέσεις, έχοντας ήδη σημειώσει ρεκόρ πριν την σέντρα...

Inter Milan's Mauro Icardi, right, scores on a header past Juventus' Mario Mandzukic, left, and Leonardo Bonucci, center, during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 18, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi, right, scores on a header past Juventus' Mario Mandzukic, left, and Leonardo Bonucci, center, during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 18, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το αποκαλούν "Derby d'Italia", είναι ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια διαχρονικά στην Ιταλία και φέτος η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να ενδέχεται να καθορίσει ποια ομάδα θα πάρει το σκουντέτο.

Ο λόγος για το Ίντερ-Γιουβέντους, με την ήττα της "βέκια σινιόρα" από την Νάπολι να την αναγκάζει να θέλει μόνο τρίποντο το βράδυ του Σαββάτου στην έδρα των Μιλανέζων για να μη χάσει την πρώτη θέση αλλά τους παίκτες του Σπαλέτι να την περιμένουν έχοντας τρομερή υποστήριξη..

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ίντερ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, έγινε ήδη sold out με 78.328 εισιτήρια ενώ τα έσοδα ξεπέρασαν τα 5.000.000, νούμερο που συνιστά απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου!

Σημειώνεται πως το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ για τους Μιλανέζους ήταν τα 4.800.000 ευρώ, από το ντέρμπι του πρώτου γύρου με την Μίλαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK