Συμφωνία με Μιράντα η Ίντερ

Σε συμφωνία με τον Μιράντα έχει έρθει η Ίντερ, σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" και αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, το μόνο που απομένει είναι να γίνει κάτι αντίστοιχο με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συμφωνία με Μιράντα η Ίντερ

Έπειτα από το "όχι" της Μπάγερν Μονάχου για την πώληση του Μεχντί Μπενατιά, η Ίντερ αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση για το κέντρο της άμυνας.

Πλέον, όπως υποστηρίζει η "Gazzetta dello Sport", οι "νερατζούρι" ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Μιράντα, ο οποίος βρίσκεται στη Χιλή με την εθνική Βραζιλίας για το Copa America.

Η πρόταση αγγίζει τα 12.000.000 ευρώ τη στιγμή που η Ατλέτικο Μαδρίτης αξιώνει περί τα 16.000.000 ευρώ.

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ