Θέλει Μανωλά ή Μαρκίνιος και δίνει γη και ύδωρ για Βεράτι!

Η Ίντερ θέλει να κάνει restart από τη νέα σεζόν με όπλο την άμυνά της και ο Κώστας Μανωλάς είναι ο ένας από τους τρεις μεγάλους στόχους της. Βεράτι ο διακαής πόθος για τον άξονα!

Θέλει Μανωλά ή Μαρκίνιος και δίνει γη και ύδωρ για Βεράτι!

Μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ίντερ να εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Μανωλά για την ενίσχυση της άμυνάς της το προσεχές καλοκαίρι, ήρθε και το σημερινό ρεπορτάζ (12/1) της "Corriere dello Sport" να ενισχύσει την άποψη που έχουν πολλοί πως οι διοικούντες των "νερατζούρι" έχουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Έλληνα στόπερ.

Για την ακρίβεια, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο πρώην άσος της Ρόμα και νυν της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαρκίνιος (έχει συμβόλαιο ως το 2019 αλλά δεν προτίθεται να ανανεώσει), είναι ο πρώτος της στόχος για το κέντρο της άμυνας ενώ από εκεί και πέρα εξετάζει και δύο λύσεις από τη Serie A: τον Κώστα Μανωλά της Ρόμα και τον Στέφαν Ντε Φράι της Λάτσιο.

Θέλει Μανωλά ή Μαρκίνιος και δίνει γη και ύδωρ για Βεράτι!

"Ο Έλληνας, που σε αυτά τα 2,5 χρόνια έχει γίνει βασικό κλεισί της οπισθοφυλακής της Ρόμα, έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2019. Ο μάνατζέρ του μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει ελπίδες για ανανέωση στους διοικούντες την Ρόμα, που από την πλευρά τους είναι αποφασισμένοι να τον πουλήσουν το καλοκαίρι και όχι στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αυτό είναι ένα καλό νέο για την Ίντερ που σε έξι μήνες θα μπορέσει να μπει σε πλειστηριασμό για τον παίκτη ενώ αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσε να πάρει μέρος", αναφέρεται χαρακτηριστικά για το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Κώστα Μανωλά, με την "Corriere dello Sport" να συμπληρώνει πως για τον παίκτη υπάρχουν και οι "σειρήνες" της Premier League (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι).

Θέλει Μανωλά ή Μαρκίνιος και δίνει γη και ύδωρ για Βεράτι!

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την "Repubblica", ο μεγάλος στόχος της Ίντερ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της είναι ένας γηγενής παίκτης που παίζει αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό: είναι ο Μάρκο Βεράτι για τον οποίο οι "νερατζούρι" φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν πρόταση 78.000.000 ευρώ στην Παρί για να τον αποκτήσουν και να ξεπεράσουν στο σπριντ την Γιουβέντους.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι μόλις τον περασμένο Αύγουστο ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τους πρωταθλητές Γαλλίας, στο οποίο απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές ύψους 7.500.000 ευρώ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK