Θέλει τον Μανωλά σε "πακέτο προσφοράς" η Ίντερ

Επιμένει η Ίντερ για τον Κώστα Μανωλά. Ιταλικό δημοσίευμα φέρνει στο "φως" νέο σενάριο για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή αμυντικού από τους "νερατζούρι".

Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "tuttomercato", η Ίντερ που επιμένει για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, έχει στα σκαριά νέο πλάνο για να τον αποκτήσει, μέσω "πακέτου προσφορά".

Πώς θα γίνει αυτό; Η εξήγηση που δίνουν οι Ιταλοί, αναφέρει: «Η Ιντερ δεν σκέφτεται μόνο τον Μανωλά. Οι "νερατζούρι" φαίνονται πιο κοντά στην συμφωνία, αλλά δεν θα σταματήσουν μόνο στον Ελληνα αμυντικό. Ιδιαίτερα σε περίπτωση αποχώρησης του Πέρισιτς, η Ίντερ είναι έτοιμη και για μία πρόταση για τον Σαλάχ. Συγκεκριμένα δίνει 60 εκ. ευρώ και για τους δύο». Εν ολίγοις με μια πρόταση, οι Μιλανέζοι ποντάρουν στην απόκτηση δύο παικτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK