Tο απόλυτο τρολάρισμα στην "εχθρό" έγινε μία φανέλα!

Ίντερ και Γιουβέντους έχουν τεράστια αντιπαλότητα και αυτό είχε την ευκαιρία να το καταλάβει κάποιος με μία φανέλα που εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο των Μιλανέζων (PHOTO)!

Inter Milan's Mauro Icardi stands during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi stands during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η ονομασία "Derby d'Italia" δεν βγήκε για το Ίντερ-Γιουβέντους μόνο για το γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν είχαν υποβιβαστεί ποτέ (μέχρι το 2006 και το calciopoli) στη Serie B αλλά και το πολύ μεγάλο μίσος που τρέφουν οι τιφόζι των μεν για τους ομολόγους τους των δε...

Τα τελευταία χρόνια και μετά τον υποβιβασμό της "βέκια σινιόρα" η κόντρα αυτή μεγάλωσε, με τους δυο τους να έχουν άλλωστε κατακτήσει τα 11 από τα 12 τελευταία πρωταθλήματα (μπήκε ανάμεσά τους η Μίλαν το 2011), και την περσινή σεζόν κορυφώθηκε.

Ήταν που η Γιουβέντους διεκδίκησε μέχρι τέλους το τρεμπλ για να περιοριστεί τελικά στο νταμπλ, με τους Μιλανέζους να πανηγυρίζουν έξαλλα καθώς παραμένουν εκείνοι η μοναδική ομάδα στην Ιταλία που έχει πάρει και τα τρία μεγάλα τρόπαια σε μία σεζόν (2010).

Το πόσο πολύ χάρηκαν οι "νερατζούρι" για την ήττα της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League από την Ρεάλ (1-4) και την απώλεια του τροπαίου (έχει 7 χαμένους τελικούς σε 9 παρουσίες) φάνηκε μάλιστα από μία φανέλα που έκανε την εμφάνισή της αυτές τις ημέρες στο Μπρούνικο.

Η ομάδα του Σπαλέτι ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν και εκεί ένας τιφόζο της Ίντερ εμφανίστηκε φορώντας νερατζούρα φανέλα που έγραφε... "Icardiff" στην πλάτη: συνδυασμός του αρχηγού της Ίντερ Μάουρο Ικάρντι και της πόλης όπου έσβησαν τα φετινά όνειρα των Γιουβεντίνων για ένα εκπληκτικό τρεμπλ...

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK