Το γραπτό "αντίο" του Σανέτι

Με ένα γράμμα αποφάσισε να πει το τελευταίο του "αντίο" στους φιλάθλους της Ίντερ, ο αιώνιος αρχηγός της ομάδας, Χαβιέρ Σανέτι. Διαβάστε τι έγραψε.

Το γραπτό "αντίο" του Σανέτι

Ο Χαβιέρ Σανέτι, αποφάσισε φέτος να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του Ίντερ μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο. Ο Αργεντινός όμως, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια απέκτησε δυνατούς συναισθηματικούς δεσμούς με τους τιφόζι της ομάδας, θέλησε να πει ένα τελευταίο "αντίο" γράφοντας ένα συγκινητικό γράμμα. Διαβάστε αποσπάσματα από την επιστολή του 40χρονου πλέον Σανέτι, η οποία και δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ:

Αγαπημένοι οπαδοί της Ίντερ, αγαπημένοι φίλοι κάθε ομάδας, ευχαριστώ! Ευχαριστώ που περιβάλατε εμένα και την οικογένειά μου με στοργή, υποστήριξη εκτίμηση και φιλία στα τελευταία μου παιχνίδια στο γήπεδο. Ένα όμορφο μάθημα του αθλητισμού και των συναισθημάτων...

Μεγάλωσα έχοντας στο μυαλό ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το ομορφότερο άθλημα ή η πιο ευτυχισμένη δουλειά αλλά πως η μπάλα, είτε παίζεται μπροστά σε πολύ κόσμο είτε μεταξύ τεσσάρων φίλων, αποτελεί σχολείο αξιών και συναισθημάτων. Έτσι με έμαθε ο πατέρας μου όταν δούλευα μαζί του ως εργάτης, έτσι με μάθατε και εσείς με την αγάπη σας! Αγαπημένοι οπαδοί της Ίντερ, θα είστε πάντα στην καρδιά μου, με τα χρώματά μας, τις σημαίες μας, το στιλ μας.

Ελπίζω να προσφέρω στο σύλλογο ως παράγοντας όπως και στο γήπεδο με το νούμερο 4, αρχηγός στο γήπεδο και έξω από αυτό. Στις ημέρες που κατακτούσαμε τρόπαια και στις ημέρες που θέλαμε να ξεχάσουμε, ήμασταν πάντα μαζί ως ιντερίστι και θα παραμείνουμε για πάντα μαζί.

Αγαπημένοι οπαδοί της Αργεντινής, με τιμάει που έχω φορέσει τη φανέλα της αλμπισελέστε ως αρχηγός, περιμένω μαζί σας τις νέες επιτυχίες, θα είμαι για πάντα οπαδός της ομάδας στην πρώτη γραμμή, όπως πηδούσα στον καναπέ της μητέρας μου σε κάθε γκολ όταν ήμουν παιδί.

Αγαπημένοι φίλοι πρωταθλητές που με χαιρετήσατε με μία αγκαλιά τις αμέτρητες φορές που τα είπαμε στο γήπεδο, αγαπημένοι οπαδοί των άλλων ομάδων, η αθλητική αντιπαλότητα κάνει μεγάλες τις νίκες και αποδεκτές τις ήττες.Το να συναγωνίζεσαι στο γήπεδο κάνει τον αθλητισμό τρόπο ζωής.

Εκεί όπου δεν μετράει το άτομο αλλά η ομάδα και όπου τα γκολ που βάζεις και τα γκολ που δέχεσαι σου δίνουν πάντα ένα μάθημα.Ευχαριστώ άπαντες. Ο καπιτάνο αποχαιρετάει αλλά δεν κρεμάει τα παπούτσια του σε κανένα καρφί: ο αγώνας χώρις τέλος για έναν αθλητισμό με ιδεώδη μόλις ξεκίνησε!Javier Zanetti 4 Ever"

Διαβάστε ακόμη:

Ο αποχαιρετιστήριος λόγος του Χαβιέρ Σανέτι

Το "αντίο" στον Σανέτι (PHOTOS+VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK