Το ξέσπασμα του Σπαλέτι είχε... κουκουβάγιες και περιστέρια!

Η Ίντερ έφυγε αλώβητη από το Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ξεσπαθώσει εναντίον των επικριτών της ομάδας του μέσω... παραμυθιών! Διαβάστε το story.

Inter Milan's Mauro Icardi is congratulated by coach Luciano Spalletti as he walks off the pitch during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta, at the Milan San Siro stadium, Italy, Sunday, Nov. 19, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi is congratulated by coach Luciano Spalletti as he walks off the pitch during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta, at the Milan San Siro stadium, Italy, Sunday, Nov. 19, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε τρομερή πίεση από την Γιουβέντους όμως η Ίντερ (απ)έδειξε στο τελευταίο "Derby d'Italia" ότι φέτος είναι αποφασισμένη να "χτυπήσει" μέχρι τέλους το σκουντέτο και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι το πιστεύει ακράδαντα...

Απόδειξη το ποστάρισμα που έκανε το μεσημέρι της Κυριακής θέλοντας να σχολιάσει το 0-0 με την "βέκια σινιόρα", με τον έμπειρο τεχνικό να στέλνει μήνυμα σε όσους συνεχίζουν να μην "πιστεύουν" την ομάδα του.

"Βλέπω πολλούς δυσαρεστημένους για την πρώτη ήττα που αργεί να έρθει, σαν να σκέφτονται πως κάποια στιγμή ο κύκνος θα ξαναγίνει άσχημο παπάκι.

Γνωρίζουμε όμως ότι το παραμύθι είναι τώρα διαφορετικό, είναι αυτό που οι κουκουβάγιες γίνονται περιστέρια", έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Instagram ο Σπαλέτι.

H ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΣΠΑΛΕΤΙ ΣΤΟ ΙNSTAGRAM:

News 24/7

24MEDIA NETWORK