Τον πήρε η Ίντερ με 32 χρόνια καθυστέρηση!

Η Ίντερ ανακοίνωσε τον Στέφανο Πιόλι ως διάδοχο του Φρανκ Ντε Μπουρ στην άκρη του πάγκου και αποκατέστησε μία ιστορική αδικία 32 χρόνων. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τον πήρε η Ίντερ με 32 χρόνια καθυστέρηση!

Το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Τρίτης με τον Στέφανο Πιόλι να νικάει στο σπριντ τους Μαρθελίνο και Τζανφράνκο Τζόλα και να γίνεται εκείνος ο νέος τεχνικός της Ίντερ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μιλανέζους μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο 51χρονος τεχνικός θα προπονήσει το πρωί της Τετάρτης για πρώτη φορά τους παίκτες των "νερατζούρι" και την Πέμπτη θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ γίνεται πλέον ο τέταρτος κατά σειρά που κάθεται στον πάγκο της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν, μετά τους Ρομπέρτο Μαντσίνι, Φρανκ Ντε Μπουρ και Στέφανο Βέκι (υπηρεσιακός).

Τον πήρε η Ίντερ με 32 χρόνια καθυστέρηση!

Η πρόσληψη πάντως του Στέφανο Πιόλι είχε ως αποτέλεσμα να έρθει στην επιφάνεια μέσω της "Corriere dello Sport" και μία πολύ παλιά ιστορία με πρωταγωνιστή τον ίδιο ως ποδοσφαιριστή, με την Ίντερ να είναι μία ανάσα από τον να αποκτήσει αλλά τελικά εκείνος να καταλήγει στην... Γιουβέντους!

Η απίστευτη αυτή ιστορία έχει ως εξής: το 1984, ο 19χρονος Στέφανο Πιόλι αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας στην Πάρμα όταν βρέθηκε στο στόχαστρο της Ίντερ, με τον τότε πρόεδρο των Μιλανέζων, Πελεγκρίνι, να ανάβει το πράσινο φως στον αθλητική διευθυντή, Μπελτράμι, για την απόκτηση του πιτσιρικά.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει και ο Στέφανο Πιόλι μπήκε στο αμάξι μαζί με τον πατέρα του Πασκίνο και τον τότε αθλητικό διευθυντή της Πάρμα, Ρικάρντο Σιλιάνο, ώστε να μπουν οι υπογραφές στο Μιλάνο, όμως στο... δρόμο η συμφωνία χάλασε!

Τον πήρε η Ίντερ με 32 χρόνια καθυστέρηση!

Ο Σολιάνο δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Γιουβέντους η οποία του προσέφερε περισσότερα και είπε το "si" στους Τορινέζους του Τζοβάνι Τραπατόνι, σταματώντας το αμάξι στη Πιατσέντσα...

Στην Γιουβέντους ο Πιόλι έμεινε τρεις σεζόν (1984-1987) κατακτώντας εκείνο το διάστημα πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ, Κύπελλο Πρωταθλητριών και Διηπειρωτικό, όμως μετά από 32 χρόνια ήρθε η ώρα της δικαίωσης για την Ίντερ. Ο Στέφανο Πιόλι είναι στον πάγκο της (και όχι σε εκείνον της Γιουβέντους)!

ΤΟ TWEET ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟΛΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK