"Βόμβες" κατά Ίντερ: "Εξευτέλισαν τον Γκαμπιγκόλ!"

Δηλώσεις που έχουν σηκώσει σάλο στην Ιταλία έκανε ο μάνατζερ του Γκαμπιγκόλ, κάνοντας λόγο για εξευτελισμό του πελάτη του από τους ανθρώπους της Ίντερ. "Το καλοκαίρι θα κοιτάξουμε τις επιλογές μας", είπε μεταξύ άλλων.

Inter Milan's Gabriel Barbosa gestures after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between Inter Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 25, 2016. Match ended 1-1. (AP Photo/Luca Bruno)
gabigol AP

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί ελάχιστα τη φετινή περίοδο (8 συμμετοχές, 1 γκολ), παρότι το καλοκαίρι κόστισε στην Ίντερ περίπου 30.000.000€ από την Σάντος. Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στον μάνατζερ του, που έριξε... βόμβες κατά των νερατζούρι.

"Μπορεί να χρειάζεται βελτίωση στο τακτικό κομμάτι, όμως τον έχουν εξευτελίσει σε τρεις τομείς: Σωματικά, ηθικά και ψυχολογικά. Πληρώνεται καλά και πιστεύει πως μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό", είπε αρχικά ο ατζέντης του και συνέχισε:

"Μίλησα με την ομάδα τον Γενάρη και θα το κάνω ξανά το καλοκαίρι. Αν δεν έχουν σκοπό να τον χρησιμοποιήσουν, τότε θα πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία".

Photo credit: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK