Η αγκαλιά Τότι-Ντελ Πιέρο-Βιέρι έφερε θεϊκό σχόλιο!

Ο Κρίστιαν Βιέρι θέλησε να ανεβάσει μία φωτογραφία από τα... παλιά με άρωμα εθνικής Ιταλίας και ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα έδωσε ρεσιτάλ με ακομπλεξάριστο σχόλιό του!

Η αγκαλιά Τότι-Ντελ Πιέρο-Βιέρι έφερε θεϊκό σχόλιο!

Κρίστιαν Βιέρι, Φραντσέσκο Τότι και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Οι τρεις αυτές θρυλικές μορφές του ιταλικού ποδοσφαίρου δεν έπαιξαν ποτέ μαζί για κάποιο σύλλογο όμως χάρη στην εθνική Ιταλίας είχαν την ευκαιρία να συνυπάρξουν, με τον "Μπόμπο" να νοσταλγεί το ποδοσφαιρικό τους παρελθόν και να ανεβάζει φωτογραφία τους από φιλικό της "σκουάντρα ατζούρα" το 2003.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία προκάλεσε πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων στο λογαριασμό του Βιέρι στο Instagram ένας μάλιστα εξ αυτών που θέλησε να αποθεώσει τη μαγική τριπλέτα ήταν και ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, που συνεχίζει ακόμα και τώρα να δείχνει την εκτελεστική του δεινότητα στα γήπεδα.

Δεν έμεινε όμως μόνο στα καλά λόγια ο άσος της Σαμπντόρια αφού όταν ένας ακόλουθος του Βιέρι, του έγραψε πως και ο ίδιος μπορούσε να σταθεί επάξια δίπλα σε εκείνους τους παίκτες, η απάντηση ήταν άκρως εντυπωσιακή: "Σε εκείνη την ομάδα θα μπορούσα να κάνω τον αποθηκάριο..."

Αν μη τι άλλο, ο Κουαλιαρέλα κέρδισε τη συμπάθεια όλων με τον αυθορμητισμό και την ταπεινότητα που επέδειξε με το σχόλιό του...

Η αγκαλιά Τότι-Ντελ Πιέρο-Βιέρι έφερε θεϊκό σχόλιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK