Ο Μπουφόν θέλει να παίζει μέχρι τα 80!

Ο Τζίτζι Μπουφόν ρωτήθηκε ξανά για το αν σκέφτεται να σταματήσει το ερχόμενο καλοκαίρι και τους άφησε όλους... κάγκελο! Όχι μόνο δεν ξέρει την απάντηση, αλλά δήλωσε πως ακόμα και στα 80 του χρόνια θα κάνει τα πάντα για να παίξει με την Γιουβέντους!

Italy goalkeeper Gianluigi Buffon attends a a press conference ahead of Monday's World Cup qualifying play-off return leg soccer match against Sweden, in Appiano Gentile, near Milan, Italy, Sunday, Nov. 12, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
buffon AP IMAGES

Έχοντας συμπληρώσει 22 χρόνια στα γήπεδα με Πάρμα, Γιουβέντους και εθνική Ιταλίας, ο Τζίτζι Μπουφόν είναι λογικό να σκέφτεται την... απόσυρση. Τον Γενάρη κλείνει τα 40 του χρόνια και ήδη έχει αφήσει να εννοηθεί πως το καλοκαίρι θα σταματήσει. Έλα όμως που τώρα τα γυρνάει!

Μιλώντας στο Der Spiegel, ο Τζίτζι πέταξε φοβερή ατάκα πως ακόμα και στα 80 του χρόνια, αν του ζητηθεί, έχει σκοπό να προπονηθεί στα... άκρα με σκοπό να βοηθήσει τις δυο του μεγάλες αγάπες.

"Δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις περί απόσυρσης. Θα σταματήσω; Δεν θα σταματήσω; Αισθάνομαι στρατιώτης για την ομάδα και την πατρίδα μου. Η μεγάλη εικόνα είναι πάντα πιο σημαντική από εμένα. Ετσι βλέπω τη δουλεία μου.

Είμαι κοντά στο να σταματήσω, όμως ακόμα είμαι ενεργός τόσο για την Γιουβέντους όσο και την Ιταλία. Ακόμα και στα 80 μου χρόνια, εάν δεν υπάρχουν τερματοφύλακες, θα προπονηθώ στα άκρα και θα μπω μέσα να βοηθήσω"!

AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK