Το ντέρμπι της Βερόνα θα είναι γεμάτο από 11.... Αστόρι!

Ο Νταβίντε Αστόρι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή όμως ουδείς τον ξεχνάει και οι παίκτες της Κιέβο Βερόνα θα τον τιμήσουν με έναν συγκινητικό τρόπο στο τοπικό ντέρμπι με την Ελλάς!

Το ντέρμπι της Βερόνα θα είναι γεμάτο από 11.... Αστόρι!

Έχουν περάσει έξι ημέρες από την απώλεια του Νταβίντε Αστόρι και οι ομάδες σε όλη την Ιταλία δεν έχουν σταματήσει να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένειά και να προσπαθούν να τον τιμήσουν με κάθε τρόπο.

ι οπαδοί της Φιορεντίνα έχουν ετοιμάσει κάτι το ξεχωριστό για το ματς της Κυριακής με την Μπενεβέντο στο "Φράνκι", όμως δεν είναι οι μόνοι αφού προηγουμένω, το βράδυ του Σαββάτου, είναι η σειρά των Βερονέζων να τον τιμήσουν.

Λίγο πριν το ντέρμπι της πόλης μεταξύ της Ελλάς και της Κιέβο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι ενημέρωσαν μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter πως θα κατέβουν στο γήπεδο με την ανάμνηση του Νταβίντε στην καρδιά: με τους παίκτες να φορούν 11 ξεχωριστές φανέλες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο (με το όνομα Νταβίντε και το 13 στην πλάτη) αλλά και ειδικό περιβραχιόνιο που θα το φορούν σε όλο το ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK