Αγόρασε και Σάντρο η Γιουβέντους

Ο Άλεξ Σάντρο θα καλύπτει μαζί με τον Πατρίς Εβρά το αριστερό άκρο της άμυνας της Γιουβέντους από τη νέα σεζόν.

Αγόρασε και Σάντρο η Γιουβέντους
Σάντρο-Γιουβέντους-μεταγραφή

Η μεταγραφική ενίσχυση της Γιουβέντους συνεχίζεται με την απόκτηση του Άλεξ Σάντρο από την Πόρτο για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας.

Η "γηραιά κυρία" είχε συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή και με την ομάδα και απέμεναν μόνο τα διαδικαστικά της υπόθεσης. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 4 ετών με τους πρωταθλητές Ιταλίας και φιναλίστ Champions League.

Η μεταγραφή του 24χρονου ποδοσφαιριστή θα κοστίσει 26.000.000 ευρώ στους "μπιανκονέρι" και θα προστεθεί σε μία πλειάδα ποδοσφαιριστών που ενισχύουν τη Γιουβέντους μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, όμως, με τις αποχωρήσεις των Κάρλος Τέβες, Αντρέα Πίρλο, Αρτούρο Βιδάλ και Άντζελο Ογκμπόνα μεταξύ άλλων.

Η Γιουβέντους απέκτησε είτε με αγορά είτε με επιστροφή από δανεισμό είτε με αγορά ενός ποσοστού δικαιωμάτων τον τερματοφύλακα Νέτο, τον στόπερ Ντανιέλε Ρουγκάνι, τους μέσους Σάμι Κεντίρα και Ρομπέρτο Περέιρα (ήταν δανεικός πέρυσι) και τους επιθετικούς Πάουλο Ντιμπάλα, Μάριο Μάντζουκιτς και Σιμόνε Τζάτζα.

Την ίδια στιγμή, η Πόρτο πούλησε και τον αριστερό μπακ της, όπως και το δεξί, τον Ντανίλο στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 31.500.000 ευρώ, ενώ έχει παραχωρηθεί και ο Κολομβιανός επιθετικός Τζάκσον Μαρτίνες στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 35.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK