Αλέγκρι: "Υποφέραμε από τη Σασουόλο"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι μίλησε για την απώλεια της Γιουβέντους κόντρα στη Σασούλο και υποστήριξε πως η άσημη ιταλική ομάδα δημιούργησε πολλά προβλήματα στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League.

Αλέγκρι: "Υποφέραμε από τη Σασουόλο"

"Ήξερα τις δυσκολίες του παιχνιδιού, ειδικά από τη στιγμή που έλειπαν τόσοι διεθνείς μέσα στην εβδομάδα στις εθνικές τους ομάδες. Η Σασουόλο προερχόταν από μερικά άσχημα αποτελέσματα αλλά με καλές εμφανίσεις.

Μας δημιούργησαν προβλήματα απόψε, δεν είχαμε πολλά σουτ στην αντίπαλη εστία και αυτό τους επέτρεψε να βγάλουν αρκετές αντεπιθέσεις. Ο Κονσίλι τους έσωσε μερικές φορές αλλά και εκείνοι μας έκαναν να κινδυνέψουμε.

Θα έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα από τεχνικής άποψης και να παίρναμε τη νίκη παρόλο που δεν πιάσαμε σπουδαία απόδοση. Θα πρέπει να αποδεχτούμε την ισοπαλία με βάση την εμφάνισή μας.

Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στη Σασουόλο που μας ανάγκασε να παίξουμε διαφορετικά και μας έκανε δύσκολη τη ζωή.

Υποφέραμε στο ξεκίνημα, ύστερα πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας, αλλά συνολικά δεν είχαμε αρκετά σουτ προς την εστία, ακόμα και από απόσταση.

Είμαστε πάντως ακόμα στην κορυφή της βαθμολογίας (+1 από Ρόμα) και η ισοπαλία με Σασουόλο δεν αλλάζει κάτι. Στη Serie A χρειάζεσαι σταθερότητα, αν σε κάθε επτά παιχνίδια κερδίζουμε τα έξι θα πάρουμε τον τίτλο"!

Περέιρα: "Δεν έχουμε περιθώρια για λάθος στην Αθήνα..."

Ο Ρομπέρτο Περέιρα από πλευράς παικτών τόνισε από την πλευρά του ότι η ομάδα του δεν έχει περιθώρια λάθους στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα.

"Προσπαθήσαμε για τη νίκη, είχαμε ευκαιριες και δεν μπορούμε να τις σπαταλάμε επειδή αυτοί οι βαθμοί στο τέλος είναι σημαντικοί. Στο Champions League όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι.

Δεν έχουμε περιθώρια λάθους, πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που είναι σημαντικοί για μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK