Άλβες: "Επέλεξα το 23 λόγω του Λεμπρόν Τζέιμς"

Ο Ντάνι Άλβες παρουσιάστηκε επίσημα από την Γιουβέντους την Τρίτη (28/6) και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 23.

Άλβες: "Επέλεξα το 23 λόγω του Λεμπρόν Τζέιμς"

Μετά από μια οκταετία στην Μπαρτσελόνα, ο Ντάνι Άλβες αποφάσισε να... αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Ο Βραζιλιάνος παρουσιάστηκε επίσημα από τους "μπιανκονέρι" την Τρίτη (28/6) και στις πρώτες δηλώσεις με τη νέα ομάδα του εξήγησε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 23 που δεν είναι άλλος από τον... Λεμπρόν Τζέιμς. "Πήρα το Νο 23 για να τιμήσω τον Λεμπρόν Τζέιμς και για παίκτες όπως αυτός που ξέρουν να προσαρμόζονται. Άλλαξε ομάδα, άφησε το Μαϊάμι και φέτος αναγεννήθηκε, δεν τα παρατάει ποτέ", δήλωσε.

Όσο για τους στόχους του με την ομάδα είπε: "Είναι πραγματικά τιμή να αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας και να είμαι εδώ. Μου αρέσει η Γιουβέντους επειδή μου αρέσει να ονειρεύομαι δίπλα σε μεγάλους παίκτες.

Η Γιούβε έχει ένα μεγάλο όνειρο, εδώ και καιρό φιλοδοξεί να κατακτήσει το Champions League και θέλω να την βοηθήσω να το κατακτήσει. Εδώ και χρόνια η Γιούβε κυριαρχεί στην Ιταλία, αλλά στην Ευρώπη δεν έχει καταφέρει να πάρει το τρόπαιο.

Η Γιουβέντους είναι ένας σύλλογος που έχει προκλήσεις και στόχους, υπάρχει μία μοναδική ευκαιρία να γράψω εδώ ιστορία. Θα ήταν ωραίο αν ερχόταν στην Γιουβέντους και ο Μαστσεράνο αλλά δεν εξαρτάται από μένα και δεν είναι μία απλή διαπραγμάτευση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στη Γιουβέντους ο Ντάνι Άλβες

News 24/7

24MEDIA NETWORK