Ανακοίνωσε Γιορέντε η Γιουβέντους

Παίκτης της Γιουβέντους θα είναι από το καλοκαίρι ο Φερνάντο Γιορέντε, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι πρωταθλητές Ιταλίας.

Ανακοίνωσε Γιορέντε η Γιουβέντους

Ο "γάμος" που επεδίωξαν οι 2 πλευρές από το καλοκαίρι του 2012 θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου του 2013, όταν και ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του διεθνή Ισπανού επιθετικού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο 27χρονος Βάσκος, μετά από 3 σερί εξαιρετικές σεζόν στα "λιοντάρια", βρέθηκε στα "μαχαίρια" με τον κόσμο, τη διοίκηση και τον προπονητή Μαρσέλο Μπιέλσα, όταν ζήτησε το περσινό καλοκαίρι να πάρει μεταγραφή, με πιθανότερο προορισμό τους "μπιανκονέρι".

Η κόντρα αυτή τον εκτόπισε από το αρχικό σχήμα και συχνά από τις αποστολές των φιναλίστ του Europa League και του Copa del Rey, αλλά η "γηραιά κυρία" δεν έχασε την εμπιστοσύνη της στον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή, ούσα, εξάλλου, σε αναζήτηση φορ.

Αν και δεν ανακοινώθηκαν οι αποδοχές του Γιορέντε, ο ιταλικός Τύπος εκτιμάει ότι θα εισπράττει καθαρά 4.500.000 ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι "μπιανκονέρι" δεν σταματούν να εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών, αφού διαθέτουν ακόμα ελλείψεις σε αυτήν τη θέση. Ο διεθνής Αργεντινός της Λιόν Λισάντρο Λόπες, μάλιστα, φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στη Γιουβέντους από τον Ιανουάριο, με μορφή δανεισμού και με προοπτική αγοράς το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK